Family Day 2017

Giveaway Shade Dough by Hanis Zalikha

http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html
 
Holla you alls. tengah free ni moh ler kita join Giveaway Shade Dough ni.
 
Boleh klik pada banner untuk syarat penyertaan. simple je uolls. I kan tak suka yang leceh
 
Random Kindness
 
Okay setiap peserta kena tulis random kindness. jap pikir balik. macam lama je tak berbuat baik kat orang ni.hahaha
 
okay joke.
 
I kan dari dulu kerja bagi customer service kat orang. seboleh boleh I akan assist atau guide orang tu walaupun takde kena mengena dengan kerja I. contoh masa I buat sales. sometimes akan ada orang yang tak tahu guna CDM / ATM machine. selalunya orang tua lah.
 
Bila tengok macam tu teringat parents I. hopefully ada orang akan tolong dorang jugak kalau masa tu I takde dengan dorang
 
selain tu, small thing I sangat meninggalkan kesan ialah tolong pegangkan pintu. kekadang nampak supplier atau random people angkat barang bebanyak sampai takleh bukak pintu. Kita tolong bukakkan. bila dapat senyuman tanda terima kasih pun dah rasa macam bright my dayyy ooo aaaa. okay melalut
 
And currently sebagai receptionist yang berjaya, I secara tak langsung jadi kaunter pertanyaan. maklumlah blok kat sini confusing kan. Jadi seboleh boleh I akan bantu orang tu sampai jumpa office unit yang dia carik. maybe tolong buat map or tolong call kan location
 
okay tu je lah. Kang tulis lelebih riak pulak. eh? hahaha
 
okay thats all. wish me good luck :D
 
IG : ciciocin
 
 
 
**Giveaway ini adalah ditaja sepenuhnya oleh @loveaa.my_ dengan kolaborasi bersama blog www.bajuwarnacoklat.com. Sebarang pertanyaan mengenai produk Shade Dough [Lip Bait] by Hanis Zalikha, cara pembelian secara online atau cod boleh hubungi 013-264 7912**
 
 


Comments

  1. Keep it up babe on ur kindness. Mek rase sekecil kecil prtlongan tu la yg mmudahkn urusan org :) hrp org buat mcm tu jgk ntuk kt, ank kt, family kt :)

    ReplyDelete
  2. good luck!!

    eh, ni produk hanis zalikha ke? mak aihh.. mcm2 produk die eh. hebat..

    ReplyDelete

Post a Comment