Family Day 2017

Harga Terbaru Petrol dan Minyak Masak?

apa ni semua minyak naik hari ni.
 
Tinggi jugak kenaikan 15 sen ye.Ni paling tinggi ke? ke pernah jugak macam ni before this
 
Macam mana lah orang yang drive hari hari ke office tu. hadoii tol lagi
 
 
source: Malaysia Kini Page

Minyak masak ni lagi takleh blah sungguh -,-''
 
Siap hari tu nak beli minyak masak, rak kosong hokey. ada gambo dalam random Thursday I nanti.  oh rupanya dorang sorok sebab nak naikkan ke? hampagas betoi
 
I selalu beli Buruh Oil 2kg x 2 bottle.
 
so dah boleh kira berapa . urghhh
 
 
 
source: Oh Media Page


Comments

  1. Kan.. Pagi tadi mak bash cakap minyak naik. Bash cakap haah tau.. Sekali dia kata, bukan. Minyak keta. I was like... Dua-dua minyak naik??? Hoi.

    ReplyDelete
  2. Mcm ngara kita ni kutip gst tp tk mguntungkan. Habeih subsidi di tarik. Klau suarakan dgn cara elok bukan nk dgq. Ketgaq btoi pmimpin

    ReplyDelete
  3. Rasanya dulu pernah naik smpi rm2.05 tp dh keperluan nak xnk terpaksalah beli jgk... 1/11 cikna beli minyak 'alif' 5kg kat tesco RM13.35 tp limit 2pcs...;-(

    ReplyDelete

Post a Comment