Family Day 2017

Jom Vote Untuk Faiz Subri

I bukan lah peminat bola, kekadang je lah layan.
 
Tapi bila dengar pemain negara kita tercalon sebaris dengan international player, rasa bangga lah kejap.
 
Meh ramai ramai kita vote untuk Mohd Faiz Subri untuk FIFA Puskas Award
 
 
 
 
yezza
 
Semoga kita dapat tengok Malaysia trending worldwide pulak ye. hehehhe
 
*notakaki: dah tengok belum video tu? Rasanya viral satu masa dulu. I dah tengok tapi I masih blur. maklumlah I tak minat bola langsung. I minat nak orang tengok Malaysia kat mata dunia je. wah gitcheww. 

Comments

  1. Samalah...tak minat bola...tp suka main bola sepak hahaha...acaner tu...cuma tak berapa nak tahu perkembangan bola sepak semasa kot...lebih kepada main suka2

    ReplyDelete
  2. jommm pakat2 vote.. semoga berjaya anak malaysia...

    ReplyDelete
  3. dh vote...

    akak pun tak minat bola jgk, tp ada la akak tgk kt youtube jaringan si faiz nih... mmg cantik jaringan dia

    ReplyDelete
  4. sama la..tak minat sangat.. nama faiz subri nie pun blur2 yang mana satu..hehehe

    ReplyDelete
  5. Owh..tak kenal jugak la dear. Takper..nanti I tengok. What a great news! So proud to be a MALAYSIAN. Hebat..hebat!

    ReplyDelete
  6. dah pernah tengok video tu sis..memang unik cara bola tu masuk gawang... nak undi jgk lah..TQ bagi link tu :)

    ReplyDelete

Post a Comment