Mimpi Ular dan Maksud?

 
Dulu I pernah tulis yang I mimpi hantu kan.
 
 
And weekend lepas I mimpi lagi. erk.
 
I tak suka mimpi macam tu sebab dia macam bersambung sambung. Macam dah mimpi yang seram. terjaga lepas tu tidur balik and sambung mimpi lagi. adoiyai.  mimpi ber-episod pulak
 
So this time I mimpi yang situasi dalam bilik I, memang sebijik cuma I tengah iron comforter kat tepi katil. ( selalu I iron dalam bilik Mak I)Jadah kan iron comforter then tetiba comforter tu ditarik ke atas. Bila I mendongak, rupanya ada lubang hitam yang seram comferter pink I
 
-_____-'
 
Lepas tu I terjaga. I siap tengok atas. Okay takde lubang. then I sambung tidur. kali kedua I mimpi macam bersambung dari situasi I mendongak masa terjaga tu. Perasaan yang sama. Kali ni nampak ada ular (bahagian ekor) tengah tergedik gedik jalan. Ular hitam
 
I jerit lah.
 
Lepas tu I ngantuk tak larat sangat. Bila I lelap balik, I sambung mimpi tengok ular tu jalan. and guess what, ular tu kepala dia Ocin =,=
 
 I menjerit terus terjaga. Ocin tengah pandang I . dia tanya lah
 
"kau pehal?"
 
I tak berani nak tenung muka dia lama lama. Mana tau bertukar jadi ular balik. I lari ke bilik Mak I. bukak lampu and stay sana sampai lepas azan Subuh baru I masuk bilik balik. sempat la I check lubang kat atas takde, and Ocin tu dari kepala sampai badan ialah manusia. ahahha. mana lah tahu kan.
 
 
Add ca

I Google semua version negara jiran. eh entahlah Google I yang problem kot bila search apa apa mesti Indonesian punya. cis so yang ni je Malay I jumpa. I screenshot terus.


source: Nadia-Jamaludin87
Phew banyak betul. yelah benda ni mainan tidur. Tapi ramai jugak tertanya tanya. Mana tau bawak maksud apa apa ke.

actually sebelum mengandung Ash pun I ada mimpi. hurmmm tu nanti lah cerita. seram pulak nak cerita sesejuk hujan hujan kat office ni

okay till here

Toodles



Comments

  1. mimpi ular tu ada org syok kat u bee...hehe..xboleh tahan i gelak2 bila tengok ocin cam.ular tu..uishh berbisa sungguh si ocin.kahkah

    ReplyDelete
  2. babe, samada ue terlebih tgk science fiction ataupun memang alamat untuk ue. But mek bet trlebih science fiction ni :)

    BTW, mek tag pulak awk hihi

    http://ajussix.blogspot.my/2016/11/november-bloglist-segment-by-fatina.html

    ReplyDelete

Post a Comment