November Bloglist Segment by Fatina

you alls, dah petang macam ni tak dapat keluar office lagi. Hujan selebat lebatnya. sesambil blogwalking tu, jom join segment bloglist November by Fatina.
 
Mek tag I tadi. sempat I jalan jalan kat blog tuan tanah. simple and kemas je blog dia. Tapi paling penting I nampak something kat sidebar. Ohh tuan tanah ni suka membaca ye. Goals dia nak 20 buku untuk tahun ni?
 
I ? err .. niat dah ada nak kembali membaca. tapi kekuatan belum ada. gitew kekuatan terus. hiks
 
Oh btw hari tu I beli bookmark. err jadah tak baca buku tapi beli bookmark kan. hehe
 
http://fatinamdzfr.blogspot.my/2016/11/november-bloglist-segment-by-fatina.html
 
 
untuk T&C yang super duper easy peasy boleh klik kat banner ye
 
All the best you alls and thanks for reading. Toodles.xoxo
 
meh nak tag
 
1- Nadhie
 
 

Comments

  1. Best of luck babe, semoga kita bertapak kat blog dia :)

    ReplyDelete
  2. Rajin betul la mommy cici ni join bloglist! All the best ya 😊

    ReplyDelete
  3. Hi, tahniah awak pemenang segmen Nov-Dec Bloglist :D

    ReplyDelete

Post a Comment