Minyak Pengasih | Random

Promotion Gila Gila Barangan Make Up di Lazada

 
Friday, hellooooo
 
 
Today 11/11/16, online website tengah promotion gila gila kan. I sampai jaw dropping, saliva drooling gitu. over tau
 
Kekadang kita kena pandai tengok jugak. yelah bila sale orang dok cakap murah I tengok takdelah murah. Maklumlah I ni sambil fold surat saman pun I boleh lagi scroll website online shopping so kekadang dah hafal dah harga. Mostly dorang main harga je , kejap naik kejap turun. kekadang waktu takde festive adalah lebih murah. konon je 50%  lah padahal memang harga tu. ahhaha
 
Tapi tadi I scroll make up kat Lazada. Mak aihh gila sungguh harga dia. mostly 50% lepas tu kalau pakai kad HSBC boleh ada additional 30%. eh ni bukan paid review tau. jujur dari lubuk hati ni hahaha
 
Kalau ikutkan nafsu I, macam nak memborong je. Tapi tak best sebab notification masuk kat Ocin. kantoi lah. kahkah dah lah dia yang bayo. hadoi I pesan kat dia jangan bazir beli barang sport tapi I pulak dok nak shopping ye tak
 
murahhh!!!! tengok BB Cream tu
 
Add caption
 
See murah kan. selebihnya you all tengok lah sendiri. I tak sanggup nak screenshot dah , kang takde duit jajan I bulan ni hahah. makan lagi penting dari makeup hokeyyyy. zaman anak dara boleh lah mcakap make up penting . sekarang big No! No! okay. makan diutamakan. makeup belakang kira.
 
Brand lain I tak sure lah. I dari mula mula start makeup sekolah rendah setia dengan Maybeline je. brand lain tu kalau bapak I approve je lah. maklumlah pakai duit bapak. kahkah. I kekadang lipstic pasar malam pun I hentam jugak.
 
Okaylah. you all terjebak ke tak? beli apa tuuuuuuu? :D
 
Toodles, xoxo

Comments

  1. alamakkk kenapaaaaaaaaaaaa kenapaaaaaaaaaaaaaaa
    kenapaaa lahhh iols datang sini alamakkkkkkkk
    tadi kata iols kuat iman tgk lazada sales ni
    ni tgk makeup2 ni tak tahannnn lahh
    ok nak kene terjah jugak ni huhu semoga xdelah kurang sgt duit lam akaun tu wakaka

    ReplyDelete
  2. Hahahahaha. Siqah masih tak terjebak lagi. Kalau terjebak pun maybe di mph online je. Tak nak tengok lazada. Bahaya ooooo. Hee

    ReplyDelete
  3. air fryer pun murah. boleh la rembat. minyak kan dah mahal :p

    ReplyDelete
  4. adoiii termasuk sini plak...kenap..kenapaaaa.....sehari jer kan sales ni...call la Lazada suh extend sales....

    ReplyDelete
  5. juju pun suka pakai lipstik maybeline tauuuu dah kenapa juju nampak murah sangatttttttttt hahahhahaha rakus dah ni td dah tgk Lazada ni tgk lagi tauuuu....mommy tolonggg hehehehehe

    ReplyDelete
  6. Tgk hrga mmg gile babe. Tp akaun bank mek lg gila --' jd, xsmpat join korang :(

    ReplyDelete
  7. bestnyaaaa !!! alangkah bestnya blh beli semuaaa

    ReplyDelete

Post a Comment