Family Day 2017

Random Thursday: 241116

 
acah sweet la tu. lagu apa ni? Cupcake ek?
 
OMG it was 6 years back weyyy
 
Bila baca balik, I nak muntah boleh? apesal I tergila gila kat Ocin sangat ni? hish. kalau ada time machine macam Doremon tu I nak patah balik 2010 lepas tu lempang diri sendiri.

Actually kalau di-check balik status lama lama memang I rasa nak benamkan muka kat bantal. malu oi oi

Apa status yang you all paling segan? ada tak you all share balik memories yang keluar kat newsfeed korang ni?

Toddles, Xoxo

Comments

  1. hahaha..ya..ya..betul2..sama la kita..bila tengok or baca balik status lama memang terasa macam nak lempang jer muka sendiri..=D

    ReplyDelete
  2. hahaha.. dah lama sangat ni 6 tahun.. mesti lawak2 klu baca status dulu2.. akak pun sama..sllu tergelak bila baca status dulu2... :)

    ReplyDelete
  3. hahaaa.. lama tu... muka pun dah lain klu tgk..haha

    ReplyDelete
  4. 6 years ago SS masih hingusan dalam media sosial... ha ha ha...

    ReplyDelete
  5. Hahahahah... Ala mommy cici, biasalah zaman muda mudi memang sweet kemain. Bash ada juga tengok-tengok status lama, sangatlah tak matang.. hahah..

    ReplyDelete
  6. Saya takde pulak macam tu.
    Apa nak segankan.
    Bukan kita telanjang.

    ReplyDelete
  7. so sweet....mesti hidung ocin kembang kempis masa baca status u ni bee..hehe

    ReplyDelete
  8. 6 years ago memang awal2 fb wujud. Cam excited nah test kaaan? :p

    http://www.fatindays.com

    ReplyDelete
  9. hahaha. ada je. hihihi. byk gaklah yg agak kebudak-budakan. hahaha. tapi tu sume dah lepas. hihi

    ReplyDelete
  10. mek lagi la oiii malu dengan fb sendiri. giler bajet artis. semua benda nk update. kononnya ade orang bace --' hahahahahahaha. weii, rase bongok je bace status dlu dlu :)

    ReplyDelete
  11. dtg follow sni 79#
    newbie lg, mohon support =)

    ReplyDelete
  12. aloloololololololo sweetnya dia... hehehhee

    ReplyDelete
  13. Mummy kalo bukak status lama2 leh pitam nanti kang..hahaha :P

    ReplyDelete

Post a Comment