Family Day 2017

Random Thusrday: 031116

Holla

Ber- random lagi kita

Last weekend pergi Tesco, nak beli barang babies. Pastu intai minyak masak jugak sebab abah kata kat Carefour takde.

Deng, sini pun takde. ni maghahh ni.

Tak kisahlah harga naik ke turun ke apa ke gua tetap nak masak. Yang ada minyak mahal je. takmaulahhh T_T

actually kat rumah ada lagi sebotol. memang selalu beli extra. Ni Mak I pun takut semuanya takde. so my mom beli yang pack je. RM 2.50 per pack


Add caption
Borong pampers ni ha.
Ni baru Lihin Maira punya. Ash punya I order online je.


End of this month birthday Maira. I nak educate dia main anak patung. kahkah gelabah sungguh Mommy ni kan. main babydoll pun nak educate.

bukan apa , I takut dia ganas je. serious, I tunjuk babydoll dia letak balik. dia pergi lari kat tempat truck.

grrr. Nanny cakap still early. Tapi I hope tak terlewat lah. ahhaha


apa pun, di penghujung Oktober nampak  siblings 2 ketul ni tidur macam ni macam nak gomol dua dua sekali. hhehhee.




*eh sikitnya gambo. ha baru perasan gambar makanan takde. hahaha maklumlah sekarang bangun terus mandi siap siap semua takde masa nak amek gambar makanan. breakfast pun main beli je. tu pun kalau sempat, kekadang minyak dah merah pun Ocin pecut jugak sebab lambat punya pasal #blameash. ahhaaha.

okaylah esok I cuti. meh la kita berjumpa di bangunan kwsp. kahkah. gigih tau pergi kwsp sampai amek cuti.sesambil tu boleh spend time dengan bebudak tu. happy weekend uolls. toodles. 

Comments

  1. Geram kan..pi mana2 minyak xde...yg ada yg mahal...sib baik akak duk bujang..jarang masak.mtp kalau balik seremban mmg kena masak..m

    ReplyDelete
  2. Bestnya cutiiii :( mek pn nk cuti jugak klau bleh. Entah rase xde mood shri dua ni nk keje --'

    ReplyDelete
  3. Seronoknya mommy :) Comel je nampak 2 beradik tidur bersama :)

    ReplyDelete
  4. seronokkk cuti! haih x sabar i nak weekend. Huhuhuhu.. stress jugak p memana minyak habis. Lps ni kita masakk rebus jela cici. hihihi

    ReplyDelete
  5. mmg sakit ati tang minyak tuh...

    pandai depa, dok sorok dulu ye...

    geram nengok dua beradik tu tido... itu bantal busk sapa tuh

    ReplyDelete
  6. rumah ktorang pun abes minyak dah. memang geram giler kowt. pergi memana semua dok sorok minyak . adess ;(

    ReplyDelete
  7. Happy weekends! Hahaha #blamethebaby

    ReplyDelete
  8. Tu na dia...habis licin...dasatnya

    ReplyDelete

Post a Comment