Minyak Pengasih | Random

Atasi Masalah Kembung Perut Dengan Minyak Tenang Anakanda Ning Salmah

I paling stress bila Ash meragam tengah malam. Dah bagi susu taknak tidur jugak. Dah tukar diaper still lagi merengek. Hurmm.. perut kembung lah tu

Siapa pernah ada problem macam ni? Mostly babies memang akan ada problem kembung perut kan? And paling risau bukan semua minyak sesuai untuk babies. Ada yang panas and paling susah bila kita tak tahu bahan diperbuat dari apa. adoi payah betul

Tapi you all dah tak payah risau lagi sebab sekarang  I nak introduce this awesome product- Minyak Tenang Anakanda Ning Salmah . Diperbuat menggunakan herba-herba dan bunga-bungaan terpilih. Bagusnya. I suka benda natural ni. Tak lah risau ada side effect ke apa.





Selain baby kesayangan, sebenarnya minyak ni sesuai digunakan seisi rumah. Macam I, memang kurang gemar minyak panas tu sebab nanti rasa tak selesa. So Minyak Tenang Anakanda ni kira pilihan terbaiklah. 

Antara herba semulajadi yang digunakan ialah seperti

Minyak Kayu Putih
Membantu mengurangkan kahak dan selsema dan mempunyai ciri ciri antiseptik

Minyak Buah Pala
Melancarkan perncernaan dan mengurangkan angin/kembung

Minyak Cengkih
Membantu blood circulation dan masalah kulit

Minyak Daun Pudina
Mempunyai bau yang menenangkan dan mempunya ciri-ciri anti-bacteria dan bagus untuk angin/kembung perut


Gabungan herba-herba terpilih ini juga mampu mengatasi masalah yang biasa dialami oleh bayi baru lahir seperti kembung perut,batuk,selsema dan kahak

Di Bawah Ialah Antara Testimoni Mereka Yang Berpuas Hati Dengan Minyak Tenang Anakanda Ning Salmah






Bagi mereka yang berminat untuk mendapatkan Minyak Tenang Anakanda Ning Salmah, boleh menghubungi talian berikut- 012-699 2604

Atau sila layari website/Facebook Page mereka untuk maklumat lanjut

Website

FB 

Comments