Family Day 2017

Bedak Ruam Bayi: Penawar Mujarab Penyakit Kulit

Risau kan kalau bab bab masalah kulit ni. Kita as adult pun tak senang duduk, inikan pulak bayi kecil. 

Sebab tu bila baby ada problem macam tu, kita Mak Mak ni tak senang duduk. Tapi tu lah masalah sekarang, banyak sangat product fake yang memang almost same macam original. Saja je nak bagi pengguna confuse. 

Before that, let me explain about this product. 

Bedak Ruam Bayi @ Ruam Bayi Powder ni diperbuat dari tanah liat putih berkuliti tinggi dan bagus untuk mengatasi masalah kulit seperti ruam  susu pada bayi, ruam panas,ekzema, kurap,panau,kayap,kudis, kudis buta, cacar air,jerawat,luka dan lain lain masalah kulit

Fuhhh banyak betul kebaikan. Macam macam boleh atasi. Boleh digunakan seisi rumah pulak tu. Tapi AWAS! Kita sebagai pengguna kena bijak membezakan yang asli dan tiruan. Bukan apa, takut sia sia je kita keluar duit tapi hasilnya tak dapat seperti yang diharapkan

Antara Testimoni Pengguna Yang Berpuas Hati Dengan Bedak Ruam Bayi





Seronok kan mereka yang berjaya sembuh. Alhamdulillah dengan kuasa Allah jugak

You all kalau berminat nak beli boleh hubungi terus pihak jualan yang sah dan dapatkan product ori okay

Encik Hafis  - 013 4806787 ( Marketing- HQ)
Puan Nurul - 017 6239935 ( Owner)

Atau boleh layari 

Official Website


Facebook


Comments