Minyak Herba Asma: Cara Beza Minyak Asli Atau Tiruan

Bila sesuatu product dah mula famous dapat banyak sambutan, mulalah ada barangan tiruan. Selalunya barangan tiruan ni memang agak mengelirukan. Boleh dikatakan 99% hampir sama dengan yang asli. 

Salah satu product yang mula mendapat sambutan ialah Minyak Herba Asma. Minyak ni bagus untuk rawatan penyakit asma/lelah, batuk,kembung perut dan macam macam lagi. 

Antara Pengguna Yang Berpuas Hati



Tapi sayangnya ada pihak cuba cari jalan mudah untuk mengaut keuntungan. I wonder, we pay for same price but do we get same quality? and apa bahan bahan yang digunakan sebenarnya?



See, hanya dengan beza warna penutup je. saja je nak kelirukan pengguna. Kalau I pun boleh terbeli yang fake. 

Selain dari itu, MHA juga menampal hologram di belakang botol. Jadi sebelum beli tu jangan lupa check lambang hologram ye. Setiap satu hologram mempunyai nombor siri yang berlainan. 



Terlalu banyak spekulasi tentang pemilik asal Minyak Herba Asma ni. Senang cerita, selain dari beza warna penutup, kita juga boleh kenalpasti 

I sertakan dengan video di bawah 


Okay everything is clear . Jadi sekarang mari lah kita sama sama menggunakan hanya barang original sahaja. Kalau nak beli kena check dulu make sure betul original baru beli. 

Selain itu, untuk informasi bersama MHA TIDAK PERNAH menukar total design labelling pada botol product mereka. dan mereka juga TIDAK PERNAH menunggunakan nama 'Minyak Herba Asmak Mujarab'

Boleh terus hubungi mereka untuk dapatkan product yang asli

Encik Hafis- 013 480 6787 (Marketing -HQ )
Puan Nurul - 017 623 9935 (Owner)

Maklumat lanjut, sila layari their official website

Laman Web Rasmi

Facebook

Comments