Our Weekend At Jalan Jalan Japan

 
Holla
 
I kan, kalau orang cakap apa apa je mesti I recommend Jalan Jalan Japan. sampai kawan I cakap I ada share dengan kedai ni. hahaha padahal tokey dia pun tak kenal I. cis
 
takpela tempat best kena share
 
so last weekend kami ke Jalan Jalan Japan. Tujuannya nak cari baju untuk dinner this weekend. Tapi macam biasalah end up benda lain je yang beli
 
Found this sweater for Maira. comel je. Okay Ayah , both kids dah ada sweater. kena rajin bawak lepak mamak malam malam. eh?
 


Lihin's favourite pit stop. nak suruh try baju pun susah. found 1 long sleeve shirt but not his size lah. blazer jumpa dua. tapi out of my budget -__- takpe kita teruskan pencarian.
 
Bundle mana lagi jual baju cantik cantik? sayang lah duit beli mahal mahal, bukannya selalu ada event pun.
 
But actually Lihin pakai long sleeve with bow tie pun dah ikut tema. ocin je ngade. grrr


Dia suka sangat naik benda ni. Ingat nak belikan. tapi macam bukan size dia. lepas tu I dok fikir fikir, ada sorang girl ni datang, try nak rampas benda ni. Lihin dah dok Mommy Mommy. I cakap bagi jelah dia . Kejap lagi suruh Ayah beli je lah
 
budak tu kasau benau rampas. anak jantan aunty ni gentleman tau.
 
Lepas tu baru naik tak sampai seminit, budak tu tergolek. sorry not sorry, I takleh tahan gelak. kahkah. ha berkasau lagi dengan anak aunty. hahah bad Mommy I know. ala parents dia ada kat situ jugak.
 
I pun cakap kat Lihin, ha abang takleh beli benda tu. Nanti tergolek macam dia. dah, kita carik benda lain >,<

but its only RM 60

I suka Lihin pakai macam ni. macam budak sekolah tadika Jepun. hahahah. yang ni kot RM 150 blazer and the shirt RM 15 je

 
End up we come out with 2 plastic bag. Lihin's car 2 ketul, Maira's skirt and bearbear, Lihin's shirt and Maira's sweater. total damaged RM 80. pheww/
 
 


Ni bearbear dia. Taktahu kenapa Ocin setuju dengan white, belum belum dah kena roti coklat -_-

my bearbear with her bearbear
 
*woi dinner nak pakai baju apa ni -___- I beli plain dress lepas tu TAMPAL labuci sendiri okay tak? hahahah


Comments

  1. Haishhh... Tak berkesempatan lagi nak ke sini.

    ReplyDelete
  2. Kerapnya pergi jalan jalan japan... hahahhaha. Okay la rasa tampal je labuci pun dah nampak classy dah ๐Ÿ˜‰

    ReplyDelete
  3. Bestnye dpt pi shopping sini lg..i x menyempat je nk dtg shopping sini balik๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

    ReplyDelete

Post a Comment