Station One Vintage: Menu Baru Xmas Dan Tempat Lepak Best

Hello December. when it comes to December, first thing cross my mind for sure lah

HO HO HOLIDAY and X Mas too.

Let me share this one restaurant yang memang santai dan semestinya the best place to hang out with your buddies. 


STATION ONE VINTAGE 

Berkonsepkan American food, tempat ni memang sesuai untuk seisi keluarga. Banyak pilihan menu disediakan from delicious Western to our favourite Nasi Lemak. Range harga quite affordable. Trust me the taste worth your money.


Station One Vintage located at Pandan Indah, ada 2 tingkat. So tingkat atas ni biasanya orang akan reserve for private event such as birthday party or any occasion lah. Yang tu kena call in advance. This one memang sesuai kalau nak buat office makan makan ke.



I love this place. Tenang, sesuai je nak hang out dengan kawan-kawan waktu cuti or during weekend. They provide games as well. Kalau boring dah takde apa nak gossip, boleh lah main kad or dart. Best gila!





Bagi yang suka relax and chill minum sambil layan live band , yes this is your place. There will be live band performing every Wednesday, Thursday and Saturday night. bestnya after work, release stress layan Hot Chocolate sambil layan live band. Fuhhh!


Dengan environement yang selesa, good food with good company, free wifi , what else you want? That why I said this is place for everyone. You can even bring your kids because they also provide baby chair. ahhh. you know, as a mother that is our biggest concern when we choose place to eat. 

As for this coming Christmas eve, Station One proudly bring you 3 special dishes.

Seafood Noodle Pot
2-3 pax
RM 36+ 
Prawn, Squid, Shitake Mushroom,Enaki Mushroom, Sweet Corn,Beancurd Skin, White Beancurd, Romaine Lettuce, Chinese Cabbage, Yee Mee Noodle


Herbal Chicken Noodle Pot
2-3 pax
RM 33+
Braised Herbal Chicken Whole Leg, Shitake Mushroom, Enoki Mushroom, Sweet Corn, Romaine Lettuce, Chinese Cabbage, Shanghai Noodle

I fall in love with their Chicken Herbs. Omg tak cukup, nak lagi T_T




Roasted Rosemary Chicken Set
1 pax
RM 38+
Roasted Rosemary Chicken Whole Leg,Mashed Potato,Ratatouille Vegetabls, BlackPepper Sause
Mango Cream with Float
Creamy Mushroom Soup
Raspberry Delight




Sharing Christmas Combo Meal
4 pax
RM 98++
Lamb Chop.Salsa Salmon Steal.Roasted Chicken Whole Leg,Potato Wedges,Tuna Potato Salad,Sweet Corn,Grilled Cherry Tomato
4 of Raspberry Delight
Lime Fizz




Actually they have started launch this menu from November until 31st December 2016. Hurry up guys!

Tunggu apa lagi, jom set date nak pergi Station One Vintage ni. confirm tak menyesal. Mana nak dapat perfect combination macam ni lagi weiiii. SEDAP!


Station One Vintage
 

Location
56G ,Jalan 4/3, Pandan Indah ,55100
Kuala Lumpur

 Contact No 
 03-4292 8688



Toodles, XoXo
NOTE: This is pork-free restaurant. 

Comments

  1. sedappppnyaaaa.....sedappnyaa...ayam tu leleh air liur.bestnya ada live band

    ReplyDelete
  2. resto cantik... makanan pun nmpak sedap2...

    ReplyDelete
  3. sedapnya western. jauh babe mek nak pegi. klau plan nk g kl, bleh jumpa ue kat sini :)

    ReplyDelete

Post a Comment