Day 10: Single @ Berkahwin



nikah
Nah seketul. ramai orang ingat gambo tunang. hahha ni gambar nikah I lah using my Samsung Note handphone. photo by brother in law I.

I takde photog ke MUA ke. thats why lepas beranak pinak pun orang masih  mengata. berkipas telinga  but who cares, man. Janji kahwin. yang dok mengata majlis orang lah apa lah ingat keturunan sendiri lah ye

kahkah bye

Toodles, xoxo


Comments

  1. haha. comel je time u nikah ni dear. Umur berapa time ni? abaikan yang mengata tu yg penting awet muda je kan? Ehh. haha

    ReplyDelete
  2. Lady nikah pun simple sis. Bila kite mudahkan urusan wajib, insya Allah Allah mudahkan urusan sepanjang hidup kita.

    ReplyDelete
  3. Tak perlu meriah pun ciciii, yang penting kita bahagia :)

    ReplyDelete
  4. alololo..bersederhana itu indah ..pedulik apa org nak cakap

    ReplyDelete
  5. Biarlah kak orang nak mengata. Yang penting dah nikah kan 😊 Moga bahagia selalu mommy.

    ReplyDelete
  6. ni paling win..sederhana je. sy suka..kalau bole nak buat macam ni jugakk

    ReplyDelete
  7. comelnya mummy..baju tu cantik tau

    ReplyDelete
  8. Better simple2 macam ni kak..
    Sebelom kawen tak stress sangat; lepas kawen pun tak stress sangat.. Kan..

    ReplyDelete
  9. pedulik je kak. bukan dorang pun yang bagi duit nak biaya majlis akak. orang dulu-dulu buat majlis sederhana je. tapi perkahwinan tahan bertahun jugakkkk

    ReplyDelete
  10. Bagus daripada dia org yg buat loan dengan bank rakyat sbb nk kawen :) Lepas beranak pinak pon tak langsai lagi.

    ReplyDelete

Post a Comment