Family Day 2017

Day 3: Gambar Dengan Kawan

She is my bestfriend, my human diary. She is my other half. She is my bestfriend. She mean the world to me. I love you and always do. Thanks for always being here with me 
 
I ni jarang ada kawan. Syahdu kan. As for me quality is better than quantity. Yang ni lah Juju. selalu ada dengan I. Bila Ocin mintak putus dengan I, macam orang gila I nangis dia lah yang cuba pujuk walau I ni degil. hahaha. siap ajak jalan kaki dari main road masuk Paya Jaras tu ke rumah Mak Ocin sebab nak cari lah konon. sebab Ocin taknak angkat call I. hampeh nasib tak jadi buat. hahahah. jauh gila okay. maklumlah time tengah angau semua pun takde hal
 
 


Comments

  1. Kawan mommy cici nama juju ye hahahha sama dengan nama panggilan julia juju juga...semoga selalu happy cm ni ye...

    ReplyDelete
  2. hehehe..mmg menusuk kalbu sungguh kenangan tu..
    alhamdulillah...krn memiliki jugak akhirnya...

    kawan y baik ialah kwn y sentiasa ada saat kt perlukannya..
    moga psahabtan ni kekal slamanya..

    ReplyDelete
  3. hehehe...ocin merajuk???wahhh....awek cun cam u pun dia xangkat phone..sajalah tu..cer continue story bapa lama dia mampu merajuk dengan u

    ReplyDelete

Post a Comment