Family Day 2017

Day 4: Apa Yang Di Dalam Beg?

 
 
 
Phew nasib lah bag I kemas. Little did you know, you all boleh jumpa macam macam dalam handbag I termasuk lah semut. gula gula wrapper, straw, sudu plastic, fries -,-, black pepper McD, penutup botol, diaper etc
 
Benda wajib dalam handbag I pergi kerja
 
1) make up pouch
2) purse
3) charger (I dont trust power bank because tak power pun)
4) Lately ni asyik balik lambat. Plus today ada event. so bawak lah new bff I- Yasmin sesiap. hahahaha
 
Duit memang selalu sepah. I tak letak dalam purse lagi lagi yang small change. senang nak beli apa apa . ehhehe. Oh kekadang resit and ticket bus pun ada kahkah
 
Yang small pouch tu sebab semalam I bawak sling bag. IC & card kat dalam tu. so I takde masa nak ubah tempat, I bawak je lah sekali. ahhaaha
 
bag korang macam mana? =p


Comments

  1. hehehehe sama lah kalau dh nama nya hbeg perempuan kan...

    dlm tu ada mcm2... bak kat laki akak, mak bapak je yg takde dlm tuh, lain2 sume ada

    ReplyDelete
  2. Bag I macam sinki! HAHAHAHAHA! nasib tak bawak ridsect ajer dalam tuh. Sebab kdang semut pun ada gak. Takmo ceta lelebih kat sini..nanti tade idea dah nak tulis kat entry tajuk yang ini. HAHAHAHAH!

    ReplyDelete
  3. Beg Nani macam macam ada kekadang sampai resit berbulan bulan lamanyaaa pun hado. Hahahha!

    ReplyDelete
  4. Selalu juga main letak je small change dalam beg macamtu je... hahahah

    ReplyDelete

Post a Comment