Family Day 2017

Day 6: Gambar Bermakeup @ Tanpa Make Up

Gambar Tanpa Makeup
 
Alamak payah ni. I selalu je tak make up lagi lagi time preganant. Hormon malas melanda. tapi tu lah. I tak snap gambo. tapi I jumpa satu ni. Tak silap after office hour. Bawa dua ketoi tu jalan jalan naik motor pergi Bukit Belachan
 
sian Lihin hahahaha
 
 
Gambar Bermakeup
 
I rasa muka I macam sama je. hahaha minus part of eyeliner lah. tanpa eyeliner I ni jenis sleepy eyes. 'mata stim' orang cakap. dengan eyeliner nampak sikit lah I ni dah mandi sebenarnya hahaha.
 
 
I kalau ada event pun paling gempak pakai foundation, compact powder, blusher, lipstic. kalau pergi office biasa eyeliner and lipstic je. shading shading tu untuk photoshoot je. I ni malas bersihkan makeup. hahaha
 


Comments

  1. Nani kan lagi lah tak berapa ngam dengan mekap mekap ni. Hahaha! Kalau pergi wedding atau event tertentu je pakai make up itupun kalau rajin. Biasanya pakai bedak compact tu je. Heheh :D

    ReplyDelete
  2. u xmake up pun dah cantikkk hihi. natural beauty gituu

    ReplyDelete
  3. tak pakai pun sweet je akak tgk...
    akak suke lesung pipit tuh

    ReplyDelete
  4. duu dua cantik :)
    follow sini..salam perkenlan :)

    ReplyDelete
  5. Seriusly dear...u makeup or tak makeup dedua nampak cantik...nampak natural...so mmg tak nampak makeup sgt pun...pandai u jaga kulit kan...good!

    ReplyDelete

Post a Comment