Day 7: Sekarang Sedang Buat Apa?

 
Buat apa ? buat kerja lah woi. Patutnya attend event sekarang tapi tu lah, confirmation lambat benau. so disinilah I
 
Tu incoming parcel. Banyak betul orang shopping online. peti ais kecik, dapur, periuk segala macam sampai kat office ni -,-' yelah sebab takde orang kat rumah kan.  I pulak kalau barang besar I bagi address rumah, kang payah nak ngangkut naik motor. Kalau barang kecik I hantar kat rumah nanti my mom bebel sebab susahkan dia nak sign bagai. hahaha so segala make up ke kalau shopping online address kan ke office je lah.
 
 sambil buat kerja, sambil online sambil nguyah. hehehe. pastu tunggu bonus 18 bulan. boleh? kahkah
 
 


Comments

  1. heheheheh... bukan begitu kan... keje tak blh serius sgt

    ReplyDelete
  2. hahaha...sy pun suka shopping online. :)

    ReplyDelete
  3. boleh.. boleh.. boleh.. sambil buat kerja sambil gi shopping kat online. hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment