Family Day 2017

Giveaway- Tea Verandah Voucher

 
[UPDATE: GIVEAWAY TAMAT]
 
Holla peeps.
 
You all dah baca entry I pasal Tea Verandah ? Kalau belum meh cepat baca . rugi besau woar. nice place good food.
 
<3
You all nak pergi tak? Special for my blog readers I nak buat voucher giveaway. Boleh dapat RM 8 off from your single receipt. wehuuuuu
 
 
not really giveaway la but kind of giveaway. hahah faham ke tak? okay basically I memang nak give away this voucher sebab sharing is caring kan.
 
No worries no need to follow this and that. simple only.
 
You just have to whatsapp me at 017 3060773 or email me at ssmdhzrn@gmail.com
 
Provide your address and contact details for sure I will send it to you by pos for sure. hiks
 
voucher cantik. boleh simpan untuk kenangan jugak hahahah
First come first serve ya.


Comments

  1. Naakkk!!! jap I whatsapp or email. Kah! thanks beb...kalau ader rezeki la untuk I :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Eh bersabar lah baca-baca je dah tamat. Aiya!

    ReplyDelete
  4. Saya tak pernah join ga tapi saya sokong.
    Untuk ukwah.

    ReplyDelete
  5. Saya tak pernah join ga tapi saya sokong.
    Untuk ukwah.

    ReplyDelete
  6. sayang dah tamat..ingat nk join gak. huhuhu..

    ReplyDelete

Post a Comment