Giveaway- VR Lab Voucher

Special to my beloved readers, I nak bagi you all rasa experience bermain-main di VR Lab dengan harga yang cukup berbaloi
 
Pada yang belum baca boleh refer kat entry sini. Boleh refer entry untuk VR Lab berdekatan anda.
 
 
Murah tau! Satu bilik Single VIP boleh muat 4 orang. heret je kawan kawan boyfriend and girlfriend semua. asyik candle light dinner pun bosan jugak kan. hiks
 
Nak pergi dengan family pun boleh. Tapi kid 3years and above lah sebab takut headset tu berat. Paling best, you all boleh bawak makanan. party kat dalam tu. jimat betul
 
 
 
 
 
normal price: Rm 50/hour
3 hours: RM 150

 
Cara caranya ? alaa so easy only.
 
1- follow me.
 
2- Buat 1 entry bertajuk 'Cici Giveaway- VR Lab Voucher'. Letak banner/gambar di atas. back link.Tinggalkan URL anda di ruangan komen
 
3. done!
 
*pemenang akan dipilih secara random
 
Tarikh Tamat
 
02.02.2017


Comments

  1. Wah mommy cici anjur giveaway cayalah...

    ReplyDelete
  2. Waaa babe ! Best of luck :) Mek tk bleh join --'

    ReplyDelete

Post a Comment