Keistimewaan Minyak Herba Asma

Cakap pasal asma, lelah, batuk, sesak nafas, I cukup risau bila bapak I cakap macam tu tau.Kadang kadang agak kerap jugak. bila malam je asma datang.

Lihin pun sama. Bila dia batuk non stop I dah risau. mana tau ada asma ke apa ke.

You all pun confirm risau kalau anak anak or parents yang ada masalah macam tu kan. Dah pergi klinik dah ada inhaler, then why don't kita cuba cara alternatif iaitu dengan sapuan minyak herba. Yes   I would like to introduce this thing; Minyak Herba Asmak. You guys  defo need this thing in your house. 1 Rumah, 1 Minyak Herba Asmak Mujarab, keperluan ibu anak dan sekeluarga



Minyak Herba Asmak edara syarikat MHAMsb adalah minyak yang telah menjalani proses R&D. Packing sangat comel, 30ml tapi dengan sebotol je ramai dah puas hati dengan keberkesanannya.

Antara kelebihan Minyak Herba Asmak Mujarab (MHAM) ni ialah membantu merawat dan melegakan asma, semput, lelah, batuk,kahak dan selsema dengan cepat. Like seriously guys, I dah bagi my dad try and dia cakap rasa sedap je berangin.



Selain dari tu, you all boleh guna Minyak Herba Asmak Mujarab (MHAM) ni untuk membantu menghilangkan sakit gigi, sakit kepala,senggugut,migrain, resdung,sembelit dan melancarkan perjalanan darah. mak aihh banyaknya kegunaan.

Ohh ada lagi, selain tu kalau ada luka luka ke gatal, terkena api or bengkak-bengkak, you all boleh apply Minya Herba Asmak(MHAM) ni jugak. Dengar kata ada pesakit strok yang sembuh guna Minyak Herba Asmak (MHAM) ni. fuhhh.

One more thing, Minyak Herba Asmak (MHAM) ini sangat mesra kulit kerana peratusan alahan dalam herbanya sangat rendah.

Sebab tu lah I cakap, 1 Rumah, 1 Minyak Herba Asmak (MHAM). sebab banyak sangat kegunaannya. boleh guna semua peringkat umur. selamat dan berkesan.

Okay dok bebel panjang meh I nak cerita cara penggunaan . Basically cara nya, sapu leher ke dada,ke tengkuk dan ke belakang.

simple as that

Dengan hanya RM 39 sebotol, you all akan dapat sebotol Minyak Herba Asmak Mujarab (MHAM) ni. Oh bukan itu saja . sekarang ni ada promo beli minyak dapat hadiah tabung. walawehh suka suka.




Tabung berbentuk kotak ni boleh lah buat simpan coins. nanti dah cukup boleh beli Minyak Herba Asmak Mujarab (MHAM) lagi. best best


Sekiranya berminat nak mencuba atau nak menjadi agen, boleh ke link di bawah atau hubungi terus:

Hotline HQ: 019- 970 8897
Official Website: http://mham.com.my

Website Minyak Herba Asmak: http://penawarasma.com.my

IG: mhaam.sdnbhd
http://www.instagram.com/mham.sdnbhd/

FB Page: Penawar Asma Mujarab
http:// www.facebook.com/penawarasma/

Minyak Herba Asmak HQ: https://www.facebook.com/minyakherbaasmamujarabsdnbhd/




or
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCW7XwJbaxkXCKe3f7NEucag





Comments

  1. Saya tak perlu tabung sebab tabung saya tak pernah yg penuh. Biasanya belum separuh berisi (selalunya tabung kecik) dah pecah.

    Disengajakan pecah. Kesian tabung tu.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. my mom pengguna minyak herba asmak ni :D

    ReplyDelete

Post a Comment