Let The Game Begin- VR Lab Malaysia

Calling all gamers!
 
 
Holla everyone. Dah ada plan for this coming holiday? or maybe boring after office hour. Lepak mamak and karaoke are too mainstream. We need something new and fun
 
I nak share satu tempat yang sangat best. Boleh ajak kawan-kawan or family members. Nak spend time dengan anak pun boleh. serious best tak tipu. You guys should try
 
SS2 Branch

VR Lab ni ada beberapa cawangan. Selain SS2, ada juga branch di SS15, Menjalara, Kota Damansara, Wangsa Maju & Publika. SS2 ni branch yang paling besar , ada 2 tingkat.


 
I boleh cakap VR ni macam satu excercise but in a fun way lah. Sambil berseronok, sambil berpeluh. kan best tu? Bermacam jenis game disediakan. Bukan semua bilik ada game yang you all nak so masa sampai  kat kaunter nanti you all bagitahulah game macam mana you all prefer.

Maybe kalau you all prefer Fruit Ninja, just inform them. Nanti dia akan bawa ke bilik yang ada game tersebut. Easy peasy ma!



Okay our first game was a boxing game. At first I thought this issuper easy macam main online game. No it is not! sebab kita perlukan movement tangan. Tumbuk macam betul betul nak tumbuk orang. and for sure I kalah. hahahah. Takyah gelakkan I sangat sangat sebab Ocin pun kalah.

Nak tahu you all gagah ke tak, silalah pergi ke VR Lab. :D

Tips from the staff: Just imagine someone you hate standing infront of you, then PUNCH!

boxing

I tengah boxing tu. Jangan kacau. hahahha
 

 
headgear
Di branch SS2 tu ni ada lebih kurang 13 Single Room dan 3 Twin Room. Basically Single Room can fit to 4 pax . Tapi headgear to ada 1 set je so kena gilir gilir lah. For sure 1 hour tak cukup >,< each person mesti nak repeat 2,3 times.
 
Single VIP Room

 
 
Lepas tu we got a chance to play other game in Single VIP Room. I macam biasalah request game yang comel. So they choose dancing game for me. Something like SDO. But its fun tho. I betul betul boleh rasa 'percikan' tu kat tangan I.

mengah lepas berdancing dengan bola api

 
Ramai pilih horror game tapi I kan penakut tahap 18. satu kerja pulak dorang nak call ambulance kang so I better don't lah >,<

 
Next time kalau pergi I aim for shooting game. Kalau you all tengok Instagram, I ada upload Aqalili and Bee main shooting game.

Psstt Bee is super cool and calm. Kalaulah I yang main confirm dah terjerit-jerit.

shooting game


achery game
Kalau you all nak tengok video, boleh ke IG I- @ciciocin. I ada upload few video.

Sini memang best. rugi sangat kalau you all tak try.

Any info can go to their page

FB : VR Lab SS2

IG : VR Lab SS2

Website : VR Lab




Toodles, xoxo

Psssttt.. Nak pergi tak? stay tuned for my next update !



Comments

  1. Wahh tempat menarik ni. Ingatkan apalah lab tu. Kalau ada orang teman, boleh pergi :)

    ReplyDelete
  2. Oitttt, macam best sangat je ni..
    Nakkkk :D

    ReplyDelete

Post a Comment