Papaya Milkshake Sedap Di Milk City Times Square

Sapa suka minum Papaya Milk, angkat tangan!!!

Okay I nak share this place yang memang must-try. Cepat masukkan dalam '2017 Must Try' you all.

The Number 1 Papaya Milk Brand in Taiwan – City Milk Malaysia is now open at Berjaya Times Square, Kuala Lumpur!
 
 
 
Okay concept City Milk ni ialah fresh fruits and milk and trust me it is SUPER SEDAP! Mungkin Papaya Milk ni baru di negara kita, tapi di Taiwan Papaya Milk ni memang jadi kegilaan setiap orang.
 
Signature drink lah lebih kurang.
 
The Menu


The taste? Like I said, the Papaya Milk memang SUPER SEDAP. Perfectly smooth and creamy. 
 ahh time type ni dok terbayang bayang pulak. Fresh fruits perfectly blend with milk and ice.
 





Papaya Milkshake

One is not enough for sure.  I ordered two Papaya Milkshake and Chocolate Chip Milkshake. Lihin and my mom suka sangat dengan Papaya Milkshake sebab fresh and juicy.
 
For those who not fancy Papaya , their Chocolate Chip Milkshake pun sedap. I think next time I will come back and bring my family so that I can order banyak-banyak lah. Yummy!
tak cukuppp. Nak order lagi
 
 Location
LG-18A-2, Berjaya Times Square
Kuala Lumpur

 Operating Hours
10am – 10pm daily


Comments

  1. First time dengar pasal papaya milk ni..Kena try jugak ni..

    ReplyDelete
  2. ermmm jelesnya.nak jugakkk try..hahahha..ok nantinak singgah lah

    ReplyDelete
  3. Macam sangat sedap! Will see when I go to Times Square, nak juga try papaya milk ni!!

    ReplyDelete
  4. Tk pernah minum ni. Boleh try la nanti

    ReplyDelete
  5. Oooo first time dengar.. boleh terjah kalau ke BTS..

    ReplyDelete
  6. Sedapnya babe! nak jugak la minum ni. Slurpppp....memang betik fresh ke yang derang guna tuh? gatai nak buat sendrik. Kang tak jadi, masuk lubang jamban jer...HAHAHAH!

    ReplyDelete
  7. Papaya Milk..??tak pernah try...nanti nak cari la..kena bagi anak2 rasa sebab diaorang tak suka buah..

    ReplyDelete
  8. I minat yang chocolate chip milkshake tu. Tengok price pun tak da mahal sangat. Okay lah berkhasiat kan.

    ReplyDelete

Post a Comment