Family Day 2017

Random Thursday: 050117

Lama pulak tak buat Random Thursday kan. So this is my first random entry for 2017
 
01.01.2017
 
Very rare lah I tengok si Lihi makan berselera macam ni. Siap cicah dal. Tapi tu lah makan banyak then lompat lompat then muntah
 
 
02.01.2017
 
Visiting my MIL. Bawak sekapal. Balik tu singgah Sany Char Kuey Teow. phew sedap
 
Ocin jarang tunjuk muka kat Ash -,-'' so Ash selalu nangis bila nampak muka apak dia ni. hadoi lah
 
 
I ( and semua orang) tak sangka Lihin makan otak-otak -,-''
 
I sendiri pun pernah makan sekali (sebab nak rasa) lepas tu tak suka dah. Tapi Lihin Maira habiskan sebakul okay -,-'' okay fine. makanlah apa nak makan
 
 
03.01.2017
 
first day kerja dah lambat. 3x stop sebab hujan. habis kasut jadi sampan T_T
 
lencun oi
Syok aih masuk masuk kerja dapat sebakul cokelat. Thank you :D


yummy
Tadi clerk bagi, ni lawyer pulak belanja cheesetart ni. Pernah makan? not bad. Tapi agak mahal lah untuk I. seketul tu almost RM 6 kot. -,-'' kecik je pun. but yeah. sebab ia cheesyyy, so cannot complaint la. we pay for the taste.


nanti nak rasa yang original pulak

Thats all, Toodles

Comments

  1. sweet nye masok office dapat macam-macam treats.

    sya first day keje 2017 attendance merah. mencik betol.

    ReplyDelete
  2. Hahah! lawak la kasut jadi sampan. Dah perah tak? Cheesetart Hokaido tu tak paham kenapa mahal. Memang convert dari yen ke RM kot! rasa dia pada tekak dan lidah I ni biasa ajer la. Tak setanding dengan harga. Kitaorg hari tuh pun teringin beli seketui ajer dulu. Lepas tuh gi kedai roti beli 3 yang pelbagai rase dpt RM12! hahahah...untunnggggggg

    ReplyDelete
  3. Seronoknya mulakan hari pertama kerja dengan bermacam-macam gift... Happy new year!

    ReplyDelete

Post a Comment