Say Hello To Freshly Baked Matcha Cheease Tart

Calling all green tea lovers!
 
Have you guys try the yummylicious Pablo Cheesetart? Adoi I still cannot move on. Kaya dengan rasa keju, so creamy.  and good news for you  their Pablo Matcha Cheese Tart has finally arrived! wehuuu
 
Bermula 11th January 2017, Pablo Baked Cheese Tart menawarkan perisa baru; Freshly Baked Matcha Cheese Tart dengan harga RM 49.90 (6inch). Diperbuat daripada Uji-Matcha together with well-known shiratama dan adzuki beans. adui sedapnya!
 
Freshly Baked Matcha Cheese Tart
With Shiratama And Azuki
 
so tempting
 
Gigitan pertama tu dah boleh rasa keju yang sangat creamy tapi dalam masa yang sama ada rasa green tea. sedap!
 
 
Nak lagi best? yes you can also try their Matcha Cheese Frute with Shiratama and Matcha Soft Serve Ice Cream. Complete whole family!
 
Matcha Cheese Frute with Shiratama (RM 15.90)
 
 
 
 
Matcha Cheese Soft Serve ( RM 11.90)
 
Apa yang special dengan aiskrim ni?
 
Dicampur dengan cheese yang menambahkan rasa lemak berkrim dan paling penting tak mudah cair. so creamy and solid. Yes, dari One Utama sampai naik kereta on the way back to Ampang I masih boleh menikmati Matcha Cheese Soft Serve Ice Cream . Yummeh!
 
 
 

Sabrel Cheese Matcha (RM 36.90)
 
I love this matcha cheesecream cookies. Boleh dijadikan snack. satu memang tak cukup and I have to give in to Lihin. yeah my son love this so much. Just nice, tak terlalu manis.
 
 
 
 
Personally, I am satisfied with the taste! It worth evey penny. Berbaloi dengan harga dan rasa. You guys should come and try this 'family'. Surely wo't regret
 
 
 
the yummylicious family
 
Location
 
Pablo Cheesetart Malaysia
1 Utama Shopping Center, Level 2 (Old Wing)
Petaling Jaya, Malaysia
 

Comments

  1. Not really a fan of green tea.. tapi nampak macam sedap.

    ReplyDelete
  2. Seriously nampak semua sedap. I dulu ada rasa macam was-was dengan kelazatan apa sahaja food yang ada matcha di situ. Tapi lepas ke Jepun and tried our few foods yang ada matcha. Not bad! boleh ajer telan. Air matcha pun I boleh minum dah. Hehehe.. Thanks Cici for sharing :)

    ReplyDelete
  3. Hari tu sampai tengok youtube cara buat dessert ni...mudah je tp kena 2 kali masuk oven nak buat crust tu...pablo nanti i hunting u next month ye haha

    ReplyDelete
  4. Babe ! Buat terliur je --' Bile nk pegi one utama ni

    ReplyDelete
  5. Okey. Nasib baik One Utama bukan belakang rumah. Kalau tak, dah lama kujejak. Bhahaha!

    ReplyDelete

Post a Comment