Beautyl Neutrogena Deep Clean Foaming Cleansing

 
 Neutrogena ni adalah satu nama besar  yang tak asing lagi pada kita. Dengan rangkaian skincare yang meluas, I'm  sure setiap dari kita pernah mendengar atau mungkin menjadi pengguna setia produk ni

I'm so happy sebab terpilih jadi salah seorang dari #beautysquad. I can't wait to try and write a  review for this product

Okay lets get started!





I used this product twice daily, pagi and petang. Just squeeze small amount into hand and work into rich lather. sapukan di muka. Jangan kena mata hokey.

On my 3rd day , I feel so WOW as this cleanser can really can remove dirt and oil on my skin. I have normal skin type but very oily on T Zone. But I'm happy as this cleanser can make my skin feel so lovely and matte afterward.

The smell is really soothing. Bukan bau ubat dan bukan juga fragrance yang kuat tu.


Make Up Remover?



Can clean make up on your face (ie face powder) but for eyemakeup- NO! I always use eyeliner and I have try to clean my eyemakeup using this foaming cleanser but the answer is NO! so yah, you will need to use your eyemakeup remover.

Reaction? Breakout?

Nah, untuk I setakat ini takde sebarang breakout. Maybe reaksi adalah berbeza untuk setiap kulit so maybe you just have to try and error

Personal Opinion

personally, I would suggest this cleanser for people with oily skin. Sebab pada yang ada normal/ dry skin, ia akan lebih mengeringkan.

So whatca waiting for. Cepat dapatkan di drug store berhampiran. harga pun mampu milik you alls!
 

Comments

  1. akak mmg pemakai pencuci muke neutrogena... dh nk msk tahun ke 10 dik
    mmg puas hati, ni msti produk cleanser terbaru nih...

    ReplyDelete
  2. best kan pakai neutrogena...i pun dah try

    ReplyDelete
  3. Mek try garnier sakura tu trus melekat dgn mek smpai hari ni :) Tapi btol babe, pncuci muka klau silap plih, kering dehydrate lerrr kulit muka --'

    ReplyDelete
  4. dari dulu produk ini julia suka...pernah try sekali masa camping dulu kawan punya...not bad

    ReplyDelete

Post a Comment