Minyak Pengasih | Random

Day 11: Pengalaman Bercinta

hadui payah ni
 
Nak letak mana satu pun I taktahu. I seorang yang tak boleh hidup tanpa boyfriend suatu ketika dahulu kahkah (psst... Maira, Mommy dah sediakan rotan untuk you. Mommy je boleh, you tak boleh. dont repeat my mistake)
 
 
 
Okay I start per-couple-an ni darjah 6 ke Form 1 ke. Time tu, entah rasa macam boyfriend lah segalanya. maklumlah tengah mabuk kepayang , ditelan pahit dibuang sayang. Wah gitchew.
 
I banyak habiskan duit demi jantan! sekarang macam menyesal.I selalu advise kawan-kawan I, janganlah melabur kat lelaki. Menyesal weh. Kalau I simpan duit tu semua maybe I pakai 18 bijik LV kot hahahaha.
 
 
Tak guna pun, macam sekor jantan ni ayat konon kat rumah takde makanan, parents tak mampu bagi makan I pun murah hati bagi sehari Rm 10 sekali kantoi rupanya dia pergi dating dengan betina . ceh. pastu gigih belanja pompuan tu itu ini. tak guna betoi -___-
 
Pastu bab berebut. adoi. I jenis tak suka 'harta benda' I diganggu, so pantang sungguh kalau ada orang lain menggatal. Tapi I silap, ye lah budak lagi kan time tu. Patutnya I biarkan je pompuan pompuan itu amek sisa saki baki I. nak gaduh gaduh buat apa kan. Bukannya berguna pun. kahkah. sampah!
 
Okay, kalau I dengan Ocin pulak kami kenal 2009 from Myspace to my place . hiks. tak sangka padahal mula-mula tak nampak serious pun. dating just for fun sebab masing-masing single boleh sampai ke jinjang pelamin. eh silap. I kahwin takde pelamin. ahhahaha
 
Tapi syoklah. selalu benda yang kita tak sangka yang jadi kan. Yang kita harap semua hancur lebur. tu lah, Allah tahu yang terbaik. Dia tahu apa yang kita perlukan lebih dari apa yang kita kehendaki. Dia tahu masa yang sesuai.
 
okay so I terkeluar tajuk ke tak ni? hahahah
 
 
Okay Toodles xoxo

Comments

  1. Mek pun same babe --' rase sia sia and buang masa giler time budak budak dlu. Mek bertunang umo 18. Entah ape la aku pkir time tu. Tunang segalanya kot (malukan diri je)

    Last last jodoh dengan org lain. Yg bertunang bgai habiskan duit / masa / emosi (duhhh)

    ReplyDelete
  2. kat skola dulu dah biasa tngk org histeria. duk asrama kan. mmg buda skola sy dh biasa dgn benda histeria ni. paling lama dorang kena dlm seminggu. histeria ramai2 lak tu. pastu, dah duk asrama tu mmg akan share citer hantu

    ReplyDelete
  3. From myspace to myplace.. hahahah! Kelakar la cici.. Anyway bash pun harap dak Sofia ni tak banyak boyfriend nanti. Risau oi...

    ReplyDelete

Post a Comment