Friday, February 17, 2017

Happy Weekend You Olls

Holla you all
 
Pray for my pinggang! adoi. sakit oii
 
Dulu kan I dah bebel pasal pinggang I. Then still tak okay lagi. I dah pergi 3 klinik, scan urine test bagai. Lepas tu tadi I ingat klinik sebelah office ni ada Xray, gigih pergi. receptionist dia kata ada. sekali masuk bilik doc dia kata
 
"sorry we cannot do Xray because not enough equiment. We can only do Heat Therapy for you.  and I will provide you with painkiller and hot cream. If still not okay, pls come back on Monday for referel letter to hospital".
 
Cis. so I buat lah. Basically, dia macam urutan je pun. Sapu krim panas lepas tu yang 'benda' macam scanner tu dia sapuuuuuuu/ urut kat tang yang sakit. I kena meniarap. Syok betul amoi tu, mengurut I sambil layan K-Drama. -___-
 
I pulak tak tahan geli. I gigit tangan sendiri sebab taknak ketawa ahhahahaha

Add caption
Lepas tu I dibekalkan dengan ubat ni. Kan ke dulu I pernah cakap klinik 1st I pergi bagi painkiller high dose tapi takde efek. Tetap sakit. Ni pulak dah paling tinggi dah. Colleague I siap cakap takut nak makan ni, sebab macam tidur mati. Macam jantung pun dah berhenti.
 
Adoi seram pulak I -__-
 
 
bff
 
Tengah busy kat office, salah sorang boss offer nak belanja Starbuck. wah kami apa lagi tersengih sengih la. rezeki jangan ditolak. bala jangan dicari. wah gitchew. apa pun, sejam selepas minum I sakit tekak -__- matik ler esok dah lah ada event . huwaaaa
 
 
btw sapa join event esok kat Times Square? I kalau pergi event first thing I takut ialah pakaian . takut terkeluar tajuk. second ialah ; takde geng! yelah I kan kureng friendly sikit
 
apa apa pun nanti I share gambar ye


dappp
 
Toodles, xoxo
 
Have A Good Weeekend , Peeps!


9 comments:

  1. Get well soon, cici 😊 And have a good weekend 😊

    ReplyDelete
  2. Baiknya bos siap belanja starbucks! hehee get well soon ya kak. btw saya singgah dan follow blog akak ni :)

    ReplyDelete
  3. Enjoy the rest of your weekend. Rehat elok-elok.
    Salam kenal. Done follow sini.

    ReplyDelete
  4. HEhe...baru ada masa bukak blog today. Again..syok nyer dapat jumpa Cici ...Nanti ade rezeki kita jumpa lagi yer babyyyyy.HAHAH!

    ReplyDelete
  5. Untungnyaa bos belanjaa Starbucks. Hehee.

    ReplyDelete
  6. br nk komen event apa.. tgk date dh lps.. dh jrg pergi event sbb xde masa. sobbsss..

    ReplyDelete
  7. how r u now babe?hope sehat ya...event kat times square tu i xdpt..sobss..hehe...btw u bukan xfriendly cuma xbanyak ckp mcm i je..hehe..mesti u penat layan i bercakap kan..ahhaha

    ReplyDelete
  8. Babe, ue buat mek trliur je --' mane nak cariiiiii starbuck kat sini !!! Nampak gaya, mek kne blend sendiri la kat rumah dengan nescafe caramel --'

    ReplyDelete
  9. sakit pinggang huhhh...jaga2 dear...jgn angkat beban berat dlm satu jangka waktu yg lama ye.

    ReplyDelete