Family Day 2017

Keperluan Setiap Hijabis- Hijab Stain Spray By Kay Khadeja

I love pastels. soft and so romantic. Tapi tu lah kalau pakai tudung warna lembut ni, kotor sikit dah nampak.

haih



mini size
My girlfriend suggest lah this cuties tau. so I macam like seriously babe benda kecik ni boleh hilangkan kotoran tudung. I ni dahlah jenis clumsy bila make up, nanti ada kesan lipstick lah foundation lah setepek. Tu tak masuk kuah dal mamak lagi. aiyo!
 
But yes, lepas try I terus sambar 2 bijik. dua cuties ni ada bau yang berbeza tapi sama gagah bersihkan stain
 
As for me, I suka Aurora sebab dia lebih sweet gitchew.
 
Kesan Yang Boleh Dihilangkan?
 
 
 
Hijab Stain Spray ni memang direka khusus untuk kain shawl. Antara kesan yang boleh dihilangkan ialah kesan makanan dan make up. I dah try kat shawl warna krim I, try lesek eyeliner , foundation and lipstick. Memang boleh hilang you alls!
 
Cara Penggunaan?
 
Dont worry sebab kat kotak dah ada instruction how to use. Mudah kan?

Kita hanya perlu spray pada kesan kotoran, sapu/gosok sikit and tadaaa kotoran hilang!

senang sangat kan? dengan size yang mini , memang sesuai kalau nak letak dalam make up pouch/ handbag. bawak pergi office ke travel ke

Bukan tu je, bagi mommies yang ada anak kecik pun senang. Tau jelah, dukung budak ni memang payah sikit nak melawa. Dah elok makan, dikeluarkan balik pulak. habis shawl bertanda sana sini. bau pulak tu -___-

Tapi dah ada Hijab Stain Spray ni, mudah dan cepat. Bau pun wangi. kira 2 in 1 lah selain hilangkan kotoran boleh jadi perfume sekali
 

 

comel benau
Sekarang Hijab Stain Spray ni kira barangan wajib bawak la bila keluar. nak pergi event  ke food review ke apa ke. Kang tengok make up bukan main tebal, sekali tudung comot. jatuh image hahahaha. Lagipun dengan mini size tu senang je nak sumbat.

The price? ahh affordable and worth your penny. Its only Rm 21 exc postage. Berbaloi kan?

Kalau you all berminat nak beli, boleh contact Rara - 0176266692 . Nak tanya apa apa berkenan Hijab Stain Spray pun boleh. Don't worry , she is super friendly :D

so mini, smaller than myhandphone
Kalau you all nak shopping instant shawl yang cantik dan menarik , boleh juga terjah Insta Shop ni sebagai agent sah untuk Hijab Stain Spray

Agent  ( Rara)

  @hijabsbyrr (IG)

@Shera Daniel (FB)

Atau boleh terus visit official store Kay Khadeja. sambil sambil tu bolehlah cuci mata. :D

Official Store- @kay_khadeja



 

Comments

  1. waaaaa... bgs nih akak pun jns comot jgk kadang heheheh...
    spoil mood klu mkn pastu kene kt tudung pastu mana ngn kesan bedak or foundation tu ssh nk ilang...

    nk try jgk lah nnti

    ReplyDelete
  2. Ni bgus klau mek apply ni. Tudung kalau dh naik pasar masyaAllah ! Bau dia memang melekat ! Klau sembur perfume bleh byg tk? Kalau sembur ni (sebab purpose dia nk hilangkan stain) so bleh la nk hilang bau pasar tu ;) aside drp sembur febreze kat tudung :)

    ReplyDelete
  3. hep heppp. dah join laju2. hehe

    ReplyDelete
  4. If you need your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (even if they're dating somebody else now) you must watch this video
    right away...

    (VIDEO) Have your ex CRAWLING back to you...?

    ReplyDelete

Post a Comment