Pernah Tak Pergi Wedding Crush/ Ex Boyfriend?

Pernah tak pergi wedding crush/ ex boyfriend?
 
 
 
I jenis kalau orang ajak makan, I on je. Plus pada I benda dah lama takde perasaan. Tapi ada jugak I dendam. Yang tu belum terima invitation lagi so taktahulah. eh tapi lagi dendam lagi lah bagus pamerkan kebahagiaan kita kan? eh . kahkah
 
Okay last weekend I pergi wedding sahabat lama. Dulu dulu kami sekelas. I kenal that girl memang dari primary school lepas tu end of 2014 (Form 1) that guy masuk kelas kami. Baru pindah Ampang kot
 
 
 
Dia baik, very soft spoken. I macam ter- rapat dengan dia. Lalu tersuka kat dia. kahkahkah. and literally, that girl pun macam nampak ada crush kat dia
 
I jenis kalau suka tak tunggu. I hantar surat/ kad kat rumah dia. Dalam tu I bagitahu lah I suka dia. and dia reply pakai SMS
 
" I pun suka kat you. Tapi xxx suka kat I. I taktahu nak pilih yang mana"
 
err I kalau dah dijadikan option ni, I memang tak minat ler. Lagipun bila fikir balik, I jenis banyak/ cepat suka orang. Alaa orang baik dengan kita, terperasan la kejap. maybe I confuse dengan perasaan I.
 
Takpelah I slowly back off. Teringat kami pernah lepak bertiga. Lepas tu malu nak berkomunikasi. Kami type kat phone. kelakar je. eh dorang lah malu malu. I jadi tiang lampu je -__-
 
Dorang jenis bercinta low profile. Orang dah boleh agak dorang together, tapi dia kena jaga status Ketua Pengawas kot. diammm je. finally, happy for both you!

Tapi memang betul pilihan lelaki tu. my girlfriend tu memang soft spoken, sopan, ayu, cantik and kalau you all rasa I ni putih melepak , dia lagi putih pak pak pak. kulit flawless nak matik! apa lah ko makan kan.
 
Okay kisah lama. Takde apa perasaan dah pun. Jom layan gambo. Macam biasa I pergi wedding memang tak tunggu pengantin sebab I nak balik cepat hahahah. Ni I guest pertama sampai
 
 
Cantik kan? lapik meja je dah nampak mewah . decoration semua memang cantik
 
Actually from main entrance hall tu, memang ada table but reserve for family member and VVIP kot. Tak sempat snap gambo sebab segan pulak hahaha. kat luar ni semua table for guest.
 



 
Delicious food. yummeh. Tu I sediakan contact number, mana tau you all nak order kan? invite I tau. I nak makan lagi. hiks
 

 
 
 
 
Datang datang je dah dapat aiskrim. Abang tu kesian tengok dia tercongok kot.
 


Cantik kan? macam ni baru betul King & Queen Of The Day

 
So hot! Lihin sibuk nak pergi tepi tasik tengok ikan -__-
 


View from the other side
 


Lake view. Tu Nanny bawak Lihin tengok ikan -_- Mommy snap dari jauh je lah. Tak sanggup. hahahah


Last picture before balik. hot and windy. Nice weather lah kan. Beralun gitchew

 
Very nice view. Syok pulak hotel ni. Tapi swimming pool dia agak kecik ler. Tasik besau. Tapi takkan nak mandi kat tasik kan? hahaha.
 
BTW tak silap I, Diana Danielle dengan Farid Kamil kahwin kat sini kot. berapa lah bajet korang woi T_T tsk tsk.
 
I tak teringin nak bersanding. Tapi I teringin nak pakai wedding dress. dulu tak dapat pakai. kalau Siti Sarah and Shuib boleh bersanding, Cici and Ocin nak outdoor photoshoot lah >,<
 
I memang tak minat bersanding. Cuma telan ailio tengok baju pengantin jaa. Selalu jugak I tengok pakej shoot baju pengantin, tapi tu lah. Tak penting mana pun. Tunggu settle hal sekolah bebudak tu lah T_T
 

Oh btw I naik bus je datang. Ocin kerja. Kang kalau nak suruh bapak I hantar,sekapal pulak kena angkut. Basah ketiak menapak okay. Nama je sebelah Ampang Point, tapi rupanya kena menapak. hahahaa
 
Balik tu lepak makan aiskrim jap before amek bus. Masuk je bus, tadaaa


 
Sian Nanny kena pegangkan kepala dia. hahaha Okaylah thats all
 
I kerja sorang hari ni. My partner cuti. Selamat Bersilat semua. 

 
Pssttt... btw masa dapat invitation I dah cerita kat Ocin siap siap. aipp you all jangan pergi PM dia pulak. mana lah tahu ada geng dia dalam ni. I isteri patuh tau *fliptudung* *blownails*


Comments

  1. Cantik design n tema pengatin tu..btw tasik tu Subahanallah cantik..

    ReplyDelete
  2. Kannn. Kalai oramg dah ajak pergi je lah. Hahah. Meraikan pengantin gitu. Cantiknya deko apa semua.

    ReplyDelete
  3. Kat mane wedding ni cici?set up lawa sangat pelamin. I kan, baru nak tengok gambar pengantin tuh. Sekali u balik awal pulak. HAHAH! I pun smpi sekarang kalau pegi ngan budak2, suka pegi awal. Tak serabut nak parking and beratur amik makanan. Then boleh makan dengan tenang. Hehehe. Nanti bebila pakai ajerla baju wedding. Photoshoot dalm kedai ka. Heret sekali budak2. Pakaikan derang baju flower girl and ape eh untuk boy? HAHA! leaves boys lah.

    ReplyDelete
  4. cantiknya dia nye deco n tasik tu pun emmmmmm

    akak pnh pi kenduri kawin x.... masa pegi senyum simpul otw balik umah sampai sesat jln sbb nngis hahhahaha

    ReplyDelete
  5. cantik deko kenduri tu, salam kenal MC

    ReplyDelete
  6. cantiknya deco2 tepi tasik pulak tu..syoknyaa.

    akak pun pernah pergi kenduri kawin ex..siap sponsor bunga telur lagi hahaha buat sendiri pulak tu..hadoiii

    ReplyDelete
  7. Bagus laaa...pergi kenduri kahwin orang yg kita minat dulu2...glamer sungguh kenduri kahwin ni...rasa nak kahwin kan anak plak hahhahahaha

    ReplyDelete
  8. Suka tengok pemandangan tasik & surrounding.. meriah.. 😄

    ReplyDelete
  9. Cantiknya decoration wedding tu... Haah tengok setup meja makan guests pun dah nampak gah. Sekarang pun i pergi wedding samada makan atau jumpa pengantin je, takleh lama2 sangat dengan baby ni..

    ReplyDelete

Post a Comment