Family Day 2017

Random Thursday: 090217

Holla you all
 
I masih lagi sakit pinggang. bila batuk memang dahsyat. Hari tu pergi urine test takut ada infection tapi semua okay. Doc suspect ovarian cyst, buat scan tapi tak nampak apa apa. Tapi doc tak berani confirmkan semua okay lah, dia minta I refer specialist/ hospital so boleh xray. Pakai scanner tu might missed something. yelah , dalaman kan.
 
see how lah . kalau dalam 1 week tak baik jugak I mintak referal letter. I try mintak painkiller yang lagi high dose. Tapi doc kata yang I ada sekarang ( Celebrex) tu dah paling tinggi. Like seriously, sebab takde rasa apa apa pun. Now baru lepas balik klinik ( 3rd time) mintak ubat batuk high dose & antibiotic. kah kah. macam drug addict dah I.
 
Okay bawah ni gambar Maira jatuh. hahah jalan pegang tangan dengan Mommy. I kan jalan kelam kelibut sikit. dia nak kejar langkah I, jatuh tertiarap kat jalan tar.
 
 
Last weekend pergi jumpa minah sorang ni. Ingat pun ko nak balik Malaysia ye, ingatkan dah jadi warganegara Belanda. ahhahaha
 
Lihin tak cukup tidur but I still heret dia. Kesian pulak nak tinggal. Kami tawaf KLCC pastu pergi menapak Pavillion and ke Fahreinheit. Merintih Lihin, "mommy, Abang tak larat"
 
 


 
 Akibat tak larat tu, dia taknak turun dari kereta. Terpaksa pinjam 'kereta' Ash hahaha.
 
Dah 4 tahun berkhidmat dah. turun temurun. kahkah
 
 
Benda paling tak best bila masuk office after long holiday ialah kerja bertimbun. Ni tak sampai suku ye. Yang lain lagi bertimbun. hadoi
 
0,0
 
so you all macam mana? masih lagi holiday mood ke? Today cuti, finally boleh relax. Plan for today? I nak makan ubat batuk mengantuk tu 3x . Kalau waktu kerja makan malam je kan. so kesimpulannya I nak tidur seharian lah hiks

Comments

  1. Ouch, takutnya bila dr. suspect camtu. huhu. sejak bila sakit pinggang dear? apapun moga cepat sembuh

    ReplyDelete
  2. Get well soon mommy Cici! cuti Thaipusam dok rumah ajer. Sebab hari2 drive jadi supir anak-anak. Hehhe

    ReplyDelete
  3. Tang keje banyak tu i feel ue babe ! Mek sekarang smpai kena bawak blik rumah jugak untuk settlekan. Lepas tu kne buat dateline sendiri semata mata ntuk siapkan keje --' (rase mcm keje gaji rm5k dah)

    After long holiday (and raya too!) memang 'tahniah' kpd dr sndiri sbb super malas melampau --'

    ReplyDelete

Post a Comment