Family Day 2017

Random Thursday: Welcome Back And Hello February!

Holla
 
welcome back from long weekend.
 
oi takde orang nak join giveaway I ke oi -,-'' sampai hati tau. okay so I boleh buat kesimpulan readers I ialah foooddd lovers dan bukannya gamers -,-'' k takleh geng la macam ni sobs
 
But I really need to give away voucher tu sebab expiry date dia end of this month. If anyone nak just email me -  ssmdhzrn@gmail.com or whatsapp me at 017 3060773 (pls expect slow reply)
 
lepas ni I nak buat giveawayyyyy lagi. yang ni mesti semua hijabista mommies-star suka. hahaha okay stay tune ya
 
Update On Me

 I menderita sakit pinggang yang teramat sangat amat amat. Actually dah almost 1 week I rasa sakit bahagian pinggang(belakang) tapi I assume salah bantal ke wrong bed ke apa ke. seksa jugak lah duduk nak bersandar je



Then masa pergi Lumut tu, kan I stuck in bad traffic. I perasan pinggang I bertambah sakit lagi lagi time batuk. Tapi I kan positif selalu, maybe sebab stuck lama sangat. tapi bila sampai KL makin bertambah pulak. I try rest , spend another 2 days melentang je pun sama.

and tadi I tak dapat tidur and I datang office tanpa tidur. -,- serious wehh tanpa tidur.

sapa buat I marah I lempang dia!

okay actually I kelam kabut pergi klinik pada pukul 5am sebab I terbaca kat Google, sakit pinggang belah kiri menandakan penyakit berbahaya seperti batu karang, buah pinggang, infection, masalah buang air besar, terseliuh kat dalam dan macam macam lah.

Doc dah cakap takde apa apa, tapi I still dengan I punya "TAPI DOC....". kahkah doc tu pandang I semacam. sama ada tahan ketawa or tahan nak marah. Google jugak ko nak percaya kan.



apa pun, doc bagi pain killer, muscle relaxon and ointment . Hopefully next week dah okay lah

Update On Kids;

I baru je berazam nak bersabar. Okay I dah gagal! Lihin sangat menyakitkan hati I last week. I mean superb annoying . I apa lagi, tibai lah dia. dia terdiam je kaku. Lepas tu dalam 10min I pergi and cakap cakap dengan dia. dia jawab macam biasa je. I tanya mana sakit . terus melalak. dia tunjuk tangan dia. sekali tengok, berbirat ha T_T gambo ada tapi takmaulah tunjuk.

I peluk dia kuat kuat. minta maaf and I tanya nak apa? Meh Mommy belikan. dia jawab

"Abang nak lorry simen besauuuuuuu"

-___-

dan dia ulang lagi perangai tadi. ciscake.

Comments

  1. Memang seksa sangat kalau sakit pinggang gitu kan. Moga cepat sembuh 😊

    ReplyDelete
  2. yes babe..sakit pinggag i pernah kena dulu..dan i kena batu karang lepas tu..bad experience i..doc nagi injection lega sikit..peh tu sakit balik..sampailah i operate..masa operate tu doc laki.na ddia guna camera masuk melalui pundi kencing kita cari mana batu tu..ishh malu giler...tapi dah darurat kan...dahlah ramai pelatih lelaki masa tu.siot je...adoii..i kalau ingat balik i nak lempanh sorang2..btw..kesian lihin mamy buat dia berbirat..tp lepastu dpt lorry besau..huhu

    ReplyDelete
  3. aduh mcm terasa2 sakit pinggang tuh...
    teringat masa sakit otot kt pinggang tuh... nngis akak...

    bdk2 biasalah tu, aiyan pun kadang2 biasa bt perangai

    ReplyDelete
  4. Aih kalau jam memang itula, sakit-sakit badan dibuatnya sebab duduk pun macamtu je kan.. Semoga cepat sembuh eh.

    ReplyDelete
  5. Uih teruk jugak bunyinye tu. Memang ue kena bnyk rilex kot.

    Sian lihin --' Tapi tkpela, niat nk mngajor :)

    ReplyDelete

Post a Comment