Chewies Catat Sejarah Dalam Malaysia Book Of Records

Sabtu lepas, I telah diberi peluang bersama sama dengan 958 orang kanak kanak daripada 32 buah sekolah di Klang Valley untuk bersama-sama mencatat sejarah dalam Malaysian Book Of Record bagi  “Largest Participation In An Immunity-Boosting Gummies Taking Session" di bawah Human Achievement category. Hebat okay!
 
 
 
 
 
 
 
 


Kanak-kanak yang berumur antara 5 hingga 12 tahun itu berjaya mencatat record apabila bersama-sama mengambil lebih 5,000 Chewies serentak. So ini merupakan antara usaha yang dilakukan oleh pihak Chewies to eduate parents and  kids tentang pentingnya mengambil makanan yang dapat membantu mereka untuk membina sistem imun yang kuat
 
Kalau you all nak tahu, Chewies di sesuai di makan oleh kids dan adult tau. Dosage pengambilan adalah berbeza- 2 for kids and 4 for adult. Chewies Immunolicious ini kaya dengan Wellmune iaitu sejenis gluco ploysaccharide diperoleh daripada penapisan yis baik
 
 
 
Rasa dia memang sedap. ada 3 perisa; Super-Strawberry , Ultra-Orange and Mega- Mango. So daripada anak anak kita dok makan benda merepek macam gula-gula, better kunyah Chewies ni.
 
Kami juga dihiburkan dengan performance from this Chacha. comel je. Semua kanak-kanak terpukau dengan aksi dia yang bersahaja.


tarian si Chacha
 
antara kanak-kanak yang hadir
Sebelum bersurai, pihak Chewies telah menyampaikan sijil penyertaan kepada pelajar yang hadir.
 
 
 
ha lepas dah makan Chewies yang sedap ni, badan pun dah kuat, bolehlah kami semua menghabiskan masa seharian bermain air di Sunway Lagoon
 
Terimah kasih kepada pihak Chewies.
 
Boleh baca entry Enjoy Di Sunway Lagoon
 
 


Comments

  1. wah ramai turut serta =D bgs juga ada pelbagai rasa utk menarik kanak2 kan =)

    ReplyDelete

Post a Comment