Chizu- Super Cheesy And Refreshing

So last Tuesday I berkesempatan untuk attend majlis pelancaran Chizu yang bertempat di Sunway Pyramid.
 
 Uniknya, sebab lapisan atas air tu ialah CHEESE. you all kena tengok betapa thick and pekatnya cheese tu. Untuk cheese lover, ni memang heaven weh!
 



Chizu ni membawa maksud Cheese dalam bahasa Jepun. First time dengar I memang curious sangat nak tahu how the taste sebab dia adalah gabungan tea and cheese.

I love tea and I love cheese but I never thought can combine both!


barisan VVIP
I tak tahan tengok staff dia tuang cheese. Cant wait when lah sampai turn I kan. memang sangat thick. Uih masa type ni pun meleleh air liur.


 


We're happy kids!
 
Finally dapat air kitorang. Nasib baik tak lama sangat tunggu.
 
Okay actually nak minum Chizu ni ada caranya tau. You all takkan minum dengan straw atau kacau dengan sudu ke. Cuma buka penutup and sip. ohhh
 
and you akan dapat cute little mustache tu. hahaha comel kan
 
 Sacrifice our lipstick demi kesedapan cheese yang tak terhingga

with Lili, Mieza and Dina

See nampak tak yang putih tu? Ha tu semua cheese la . awesome sangat kan? I tahu cheese lover memang dah meleleh air liur. so apa lagi cepat cepat serbu Chizu outlet.


Trust me, the cream and the taste are good, healthy and nice. and super refreshing too!




Oh Chizu bukan saja ada jual beverages tau tapi kalau you boleh jugak cuba dessert dia. Cute sangat, nak makan pun fikir banyak kali. 


please zoom to see the price range


group photo

Last but not least, ni lah gambar paling comel yang I bejaya snap semalam. hahahahah
 
Sayang Lili. Lili comel kan =p

 
 
Location:
 
CHIZU Drink , Sunway Pyramid
                              Address : LG1.08A ,Sunway Pyramid Mall,
 
 





Comments

  1. Erk seriously atas air tu cheese? Camane kah rasanya, sedap ke? Tak boleh imagine sbb selalu i makan cheese dgn makanan je, tak pernah letak kat air..hahaha

    ReplyDelete
  2. Chizu...oishhi ne~. Bestnya lahai Cici. Selalu dapat makan-makan, minum-minum. Harap ada la rezeki jumpa you dalam acara makan dan minum. HAHAHAH~ muahhss~~~

    ReplyDelete
  3. i xsuka sgt cheese ni babe..but ur entry ni menggoda n buat i jeles sebab xdpt nak comot2 minum air gitu..hehe..

    ReplyDelete
  4. Hmm.. Tak dapat nak bayangkan tea and cheese... Patut try nanti one day.

    ReplyDelete

Post a Comment