Family Day 2017

Giveaway- Hijab Stain Spray

 
Holla everyone!
 
 
You all pernah baca entry I tentang Hijab Stain Spray?
 
Okay I dengan berbesar hati nak anjurkan Giveaway ke 3- Hijab Stain Spray
 
Malas nak cerita banyak, senang je. Save picture kat atas ni and post di IG (wajib follow please) , letaklah caption apa pun, dengan hashtag #ciciocingiveaway dan pemenang akan dipilih secara random :D
 
Giveaway berlangsung dari 01.03.2017- 05.03.2017 dan pemenang akan diumumkan pada 06.03.2017 (Monday)
 
so jom join. easy peasyyyy.
 
Pssttt...Kalau ter-missed entry tu, boleh baca di sini http://mommycici.blogspot.my/2017/02/keperluan-setiap-hijabis-hijab-stain.html
 
 


Comments

Post a Comment