Family Day 2017

Lightbulb Apparel - Your One Stop Printing Centre

 
So last weekend I berpeluang menghadiri Lightbulb Apparel Website Launching and Printing Workshop. I memang super excited bila dapat invitation untuk launching event ni 
 
 Dengan pelancaran website Lightbulb Apparel juga, kita boleh design baju secara online dan terus print with no minimum quantity.wow, cool man!
 
 
Dunia serba modern ni,   semuanya dihujung jari saja. Jimat masa dan tenaga. Hassle free
 
 
 

meet this super pretty Rachel

 

Banyak info yang kami dapat dari workshop ni. Untuk pengetahuan semua, selain daripada tshirt, Lightbulb Apparel jugak menyediakan perkhidmata customized jersey, polo tees, hoodies, cap and many more.
 
Dah banyak company besar yang guna perkhidmatan mereka ini, antaranya ialah The Body Shop. Tapi dont worry, mereka juga terima tempahan dengan jumlah yang kecil as I mention earlier; no minimum quantiity.
 
So kalau nak design baju untuk family day ke, bachelorette party ke or maybe couple shirt, boleh terus ke website diorang ye
 
selain dari itu, Lightbulb Apparel juga menyediakan khidmat consultation dan design. Meaning if you guys want their opinion and also help to design anything pun boleh.



 
Untuk I yang bukan tech-savy ni, I rasa website dia sangat user friendly. Senang nak design dan tak serumit Illustrator or Photoshop. Everything is there. Just click and susun je ikut suka hati.
 
 
 
 
 
Habis je pelancaran dan workshop, bloggers dan media diberi peluang untuk pilih design sendiri dan boleh print on the spot. Lucky me, Imma happy kid!
 
Lightbulb Apparel team sangat friendly and helpful. Ada je je suggestion yang dia boleh bagi and tolong explain kalau kita tak faham apa apa. 


Tadaaa!!!
 
So ini hasilnya.I memang pilih simple design, Kat belakang Lifestyle Blogger.  Clip art Lifestyle Blogger ni dorang yang suggest. cantik kan?
 



Untuk bahagian depan , I prefer untuk letak nama kat bottom left. Well, I'm wearing tudung kan, so kalau letak kat atas takde sapa nampak kang. >,< 

 
Cantik sangat, good quality worth your penny. so kalau you all nak try print/ customized apa apa boleh visit their website
 
 
 
 
 
Good news for all
 
You guys can get 15% discount dengan code di bawah
 
CiciandLBAFriend
 
 




Comments

  1. Wahhh meriah. Seronoknya dapat print baju yang kita design sendiri :)

    ReplyDelete
  2. Nice~Boleh buat baju untuk blog nih..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luqy, nape I try comment kat blog you tak boleh -___- nak follow dia kata dah following. sobs T_T

      Delete
    2. btw haah best boleh print nama sendiri

      Delete
  3. Terima kasih banyak2 lah i dapat baca entry ni. I'll keep this entry. Maksud saya saya dah book mark.

    Thanks.

    ReplyDelete
  4. Terima kasih banyak2 lah i dapat baca entry ni. I'll keep this entry. Maksud saya saya dah book mark.

    Thanks.

    ReplyDelete
  5. CAntiknya.. Mummy memang suka event-event yang macam ni.even kursus pun mummy suka.. Suka tambah ilmu walaupun pandai buat t-shirt kat umah sendiri..hhhehee

    ReplyDelete
  6. cantik gak, boleh buat sendiri ya

    ReplyDelete
  7. wahhh, bestnya. kan, sekarang ni senang ja. segalanya di hujung jari

    ReplyDelete
  8. Eh bagusnya! Lagipun paling penting dia boleh print walaupun tak banyak. Selalu kan company mesti ada minimum quantity.

    ReplyDelete

Post a Comment