MOLPay Mobile XDK Payment X Pixajoy- User Friendly Apps

I memang suka snap and print gambar. Dulu kan I selalu buat photo ook tapi yang buat bercinta sangat ni sebab nak kena transfer gambar ke laptop / pc dulu , lepas tu again select 1 by 1. Adoi
 
But I'm so excited lepas dapat tahu yang Pixajoy kini di mobile. Dan boleh buat pembayaran secara terus melalui MOLPay.Oh so easy!
 
I memang ada account dengan Pixajoy, so terus proceed dengan log in je.
 
 
I can choose up to 37 pic (including cover). and ahh this is the hardest part. Memang tak cukup satu Photo Book , lepas ni kena order banyak banyak lagi. Banyak lagi gambar kiddos I nak masukkan.


 
 
 

 
 

Okay masuk part pembayaran. So kat sini you all boleh pilih payment method yang dikehendaki. So as for me I prefer pakai Maybank2u
 



 
Last but not least, log in to your online banking, and tadaa dah setel. senang kan? Less than 10 minutes.

 
 
Tengok jam tu, I sambil order Photo Book, sambil prepare breakfast pagi tadi. Cepat dan mudah.

So dengan adanya Pixajoy apps dan  MOLPay Mobile XDK, semua payment akan bertambah cepat. Hassle free!
 
Sesiapa yang belum pernah buat photo book tu boleh cepat cepat download apps Pixajoy ni di Google Play. sangat mudah dan payment method pun sangat user friendly. Tak payah susah susah key in detail panjang panjang. Bagi yang dah pernah ada account dengan Pixajoy, lagi senang , log in je macam biasa and semua detail dah ada dalam tu
 
 
Ha khas untuk para pembaca yang disayangi, I ada something yang istimewa untuk you all. Ada voucher khas untuk pembaca setia blog I ni dan boleh dapat photo book dengan harga murah. super cheap wehh! Rugi kalau tak grab ni
 
Kod Diskaun: CICIPHOTOBOOK
Nikmati Photo Book Pada RM 4.90 daripada harga asal RM 69
Tawaran Kod Diskaun ini tidak termasuk penghantaran
Kod voucher ini sah sehingga 30 september 2017
Hanya boleh digunakan untuk Mini Softcover 6" x 6" Photo Book, 36 pages
Caj Penghantaran: RM8 ke Semenanjung Malaysia, RM 10 to Sabah/Sarawak, RM 24 ke Singapore (tertakluk pada 6%gst)
Hanya sah untuk satu (1) pembelian photo book setiap akaun
 


 
 

Comments

  1. Eh bagusnya! Nanti i nak try! Thank you jugak for the discount code :)

    ReplyDelete
  2. Wow! Bestnya..
    Nak guna kod diskaun tu ya..
    BAnyak gak gambo dalam phone ni..

    ReplyDelete

Post a Comment