Family Day 2017

MOMMA® PREGOLACT™- Sahabat Baru Mommies

Semenjak dari mengandung lagi, dah jadi impian semua mommies untuk menyusukan anak kan. Awal-awal lagi kita dah start risau tentang penghasilan susu badan, milkbooster yang sesuai dan sebagainya

So I nak recommend satu milkbooster yang dah well-known - MOMMA® PREGOLACT™


 
Uniknya, product ini bukan sahaja sebagai susu ibu mengandung, malahan juga sebagai milkbooster membantu dalam penghasilan susu ibu, malah boleh membantu memberi tenaga yang lebih disamping mendapatkan wajah yang cantik. Wow! dah memang wajib beli ni. Maklumlah. kita ni masa mengandung lesu je. So dengan MOMMA® PREGOLACT™ ni boleh lah membantu menceriakan wajah kita.

Mempunyai campuran 12 bahan, MOMMA® PREGOLACT™ boleh membantu membanyakkan dan memekatkan susu badan selain dapat mengekalkan mommies dalam keadaan bertenaga sentiasa. Bagus milkbooster macam ni, ada banyak fungsi.

 

Antara kebaikan MOMMA® PREGOLACT™ini ialah

Cantik
Kulit ibu dan bayi akan jadi halus, cantik dan licin

Bertenaga
Yang ni best. Memberi tenaga kepada ibu ibu yang sering keletihan. Maklumlah, daripada mula mengandung lagi, mommies akan selalu rasa lesu dan letih. Bila dah deliver pun sama. Penat tau dalam pantang ni. Nak urus diri sendiri lagim anak kecik lagi. Jadi bagus sangat minuman yang boleh membantu beri tenaga segera ni


Menyihatkan
Dari segi kesihatan, MOMMA® PREGOLACT™ adalah minuman sihat selain membantu merawat stress, Wah bagusnya. Maklumlah, mommies ni kalau dah kepenatan memang akan cepat stress. and remember yah, stress tak elok untuk mommies! Memang susu untuk ibu mengandung yang terbaik lah

Bijak
Mengandungi EPA & DHA membantu meningkatkan perkembangan otak bayi

Milkbooster
Meningkatkan pengeluaran dan melancarkan pengeluaran susu. Selain ituMOMMA® PREGOLACT™ boleh membantu memekatkan susu badan. 


Dah ramai dah yang berpuas hati dengan produk ni. Boleh tengok testimoni pengguna yang berpuas hati dengan MOMMA® PREGOLACT™ seperti di bawah





 

See, ramai yang berpuas hati bukan. Kiranya kalau anda masih tercari cari milkbooster atau susu ibu mengandung terbaik, MOMMA® PREGOLACT™ ini memang recommended!

 
Bagi yang cakap susah nak telan ubat lah, apa lah jangan risau. MOMMA® PREGOLACT™ni di datangkan dengan dua perasa iaitu Coklat dan Vanilla Bliss. Boleh pilih mana satu yang berkenan. dua dua favourite I ni, silap silap boleh berebut dengan laki. hahahah

 




milkbooster coklat? mesti lazat kan

 
Kalau you all nak tahu lebih lanjut tentang milkbooster dan susu ibu mengandung yang sangat tempting dan multi-function ni, boleh layari laman web di bawah 

Facebook: www.facebook.com/momma.nutrition
Website: http://shop.momma-nutrition.com
Hotline Tempahan: 016-923 6962
Untuk Testimoni : http://bit.ly/testimonialMOMMA

 

Comments

  1. nengok mcm sedap je...
    tak ngandung pun rasa mcm nk minum jgk

    ReplyDelete
  2. Did you know that you can create short urls with AdFly and get cash for every click on your short urls.

    ReplyDelete

Post a Comment