Wordless Wednesday: 150317



Comments

  1. 😍😝👍

    Trbaik toqq 💪🏻

    ReplyDelete
  2. blocking tak semestinya utk kid
    sebab bagi ai if ada alasan kukuh so blocking is the answer
    as for me, kalau manusia tak reti bahasa duk mesej ai
    (whatapps,massanger,blog,email... all of it)
    sedangkan ai asik dok buat tak layan, sampai satu tahap dia cari family ai sebab dia tak puas hati.
    so why not kita block je from our life
    bukan setakat dengan family pemenda semua pon ai block nama manusia ittew.
    memang kalau boleh nak dia terbakar tengok, sebab tu ai bersabar tapi sangat melampau bila mesej mencarut2 dah start keluar.
    as for me, manusia macam ni takde brain dari layan buat sakit hati baik buat dia tak wujud

    haaaa panjang lebar. sebab ai tak setuju. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHHA ok paham paham . yelah benda macam ni takleh pukul rata. I pun ada block manusia eh binatang jugak. maybe quote ni nak focus pasal ex je lah kot. yelah kan girls skrg ramai yg block sebab sakit hati. hiks

      Delete

Post a Comment