Family Day 2017

Dews- An Aesthetic Spa Boutiqe Khas Untuk Anda

Dews memperkenalkan konsep spa estetik berintegrasi yang pertama di Malaysia.
Good news kepada semua yang mementingkan penjagaan kesihatan dan penampilan. Dews Aestethic Spa menampilkan kaedah perubatan berintegrasi yang unik dan berkesan melalui sesi kaunseling dan bimbingan oleh pakar
Yes, as for me I memang takde pendedahan langsung tentang penjagaan estetik. so I tersangatlah memerlukan konsultasi daripada doktor pakar. Barulah rasa lebih yakin dan selamat, kan?

Pada 31 Mac 2017, Timbalan Menteri Kesejahteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan, Yang Berhormat Datuk Halimah binti Mohd Sadique dengan berbesar hati telan merasmikan Dews dan pembukaan  Dews  Siganture Boutiqe yang bertempat di lokasi strategik Kota Damansara.



"DEWS menganggap setiap pelanggan sebagai unik dan mempunyai keinginan yang berbeza. Oleh itu kami akan memberikan konsultasi dan rawatan sewajarnya bersesuaian dengan keperluan pelanggan. Kami merupakan syarikat pertama yang menawarkan konsep rawatan berintegrasi yang pertama di Malaysia dan berhasrat untuk menetapkan standard baru bagi indusri spa perubatan, penuaan secara sihat dan kesejahteraan kesihatan di rantau ini", ujar Penasihat Perubatan DEWS, DR Lim Wooi Khai yang juga merupakan doktor yang diiktiraf European Centre For Aging Research and Education


Menariknya DEWS bukan sahaja menumpukan pada wanita, malahan juga menawarkan rawatan khusus untuk lelaki. DEWS Aesthetic Spa akan memulihkan kembali kesihatan tubuh dan merangsang kualiti hidup yang lebih baik

Kalau anda tak pasti tentang masalah atau rawatan yang patut anda cuba, para pekerja DEWS yang peramah sedia membantu anda setiap kali anda berkunjung ke Spa tersebut

Sherry & Sienny 
Level 1 adalah untuk Lelaki manakala Wanita berada di Level 2.

Ada beberapa bilik yang disediakan  di setiap level bersesuaian dengan kehendak pelanggan.

Masuk je dalam ni, I terus jatuh cinta. Decoration, interior semuanya sangat exclusive. so calm, so relaxing!




DEWS juga menawarkan rawatan Aqua Bed buat pertama kalinya di Malaysia yang mampu memberikan kesan rawatan haba dan akupuntur terbaik.

Selain dari itu, DEWS menampilkan gabungan terapi, booster serta teknologi terkini bagi menjana hasil yang optimum. Terdapat banyak pilihan antaranya ialah penghidratan, whitening, anti-aging, parut, anti jerawat, weight management mahupun penjagaan kesihatan keintiman. Secara tidak langsung, rawatan -rawatan tersebut dapat membangkitkan keyakinan diri melalui penampilan yang lebih berseri.

So if you concern about your inner and outer beauty and healthy, what are you waiting for ? Contact DEWS untuk set appointment dan mulakan rawatan sekarang.


Location

DEWS Signature Boutiqe
1-2 Jalan PJU 5/10
Dataran Sunway Kota Damansara
47810 Petaling Jaya Selangor

Tel: 03- 6143 1889


Psssttt.. later I will share about one of their product- facial cleanser

Comments

  1. Makin banyak Aesthetic spa buka kat KL kan...

    ReplyDelete
  2. Sebelum ni tak der idea pun Aesthetic spa ni pasal ape. Hehe..

    ReplyDelete

Post a Comment