Family Day 2017

Goo.N- Diaper Dengan Daya Serapan Yang Tinggi

 
Goo.N- Pernah dengar tak brand ni? I selalu jugak nampak kat pasaraya besar. Kalau baca review pun semuanya bagi good recomendation. Bila dipilih  untuk cuba sendiri diaper ni I memang teruja sangat
 
 My mom suka dengan wet tissue jenama Goo.N ni. Just nice tak basah. kalau basah sangat, terkejut baby nanti. Kalau kering pulak memang tak best sebab rasa tak bersih

Kalau nak tahu, bentuk itik tu sebenarnya wet tissue dispenser. Wah comel sangat. Ada fungsi tau. sementara nak pakaikan diaper, bagi dia main benda tu. Confirm leka. Nanti tengok gambar Ash dengan 'itik' comel tu
 
 
My first imperession- WOW. sebabnya corak diaper ni ialah Doraemon. Memang sangat colorful and baby pun mudah tertarik
 
Okay corak dah menarik. so apa lagi best dengan diaper ni?
 
Stretchable
 


kalau you all tanya penting ke stretchable ni? Haruslah. lagi lagi untuk peha baby yang gebu gebas tu, barulah rasa selesa dan tidak mencengkam
 
Sangat flexible, sesuai dengan baby yang mula nak melasak. dia nak baring ke merangkap or meniarap semuanya takde masalah
 

 
High Absorbency
 
Pentingnya diaper yang mempunyai daya serapan yang tinggi. Baby kan kejap kejap minum. Dah banyak minum mestilah banyak pee kan
 
Goo.N boleh menyerap sehingga 4 cawan air. 1 cawan tu bersamaan 40ml. Mak oii.
 
 
Pengaliran Udara
 
ha yang ni pun penting tau. dengan pengaliran udara yang baik, dapat membantu kulit baby kita kekal lembab dan lembut sepanjang masa
 
Kalau baby rasa tak selesa, tu yang buat dok meragam je tu. Dahlah baby taktahu cakap, nanti dia dok menangis je sepanjang hari.
 
 
Selain dari tu, permukaan diaper ni sangatlah lembut setanding dengan jenama mahal tau. Kita ni kalau pilih pad pun mesti nak yang lembut kan, same goes to our baby. kulit baby ni sangat lembut dan sensitif, jadi mereka perlukan yang fluffy juga.
 
 
 
So pada I diaper Goo.N ni adalah pilihan terbaik untuk Mommies. Lengkap dengan semua ciri. Oh one more thing, ni buatan Japan okay.
 
Berminat nak beli tapi malas keluar? ala jangan risau. Lazada ada jual ni ha
 
 
 
http://ho.lazada.com.my/SHNdQt?keyword=GOO.N
 
 
 Selamat bershopping Mommies
 


Comments

  1. penah dgr jgk jenama nih... tp tak sempat mencuba...
    nsb lah aiyan skrg tgh ajar utk free dypers, almaklum udah tua msh pakai pampes malu lak

    tgk harga dia pun boleh tahan murah jgk... mmg nampak comfortable btl

    ReplyDelete
  2. First time dengar jenama pampers ni... I suka sangat the wet tissue dispenser tu. Bagus sangat idea boleh bagi baby main... Nak tukarkan diapers Sofia sekarang mencabar betul... Nak melasak je....

    ReplyDelete

Post a Comment