Family Day 2017

Hwa Ga Empire Gallery- For Korean Food Lover

 
Holla everyone
 
Last week I went to Hwa Ga at Empire Gallery Damansara Perdana. So what so special about Hwa Ga?They are actually specialized in Korean Authentic Traditional Cuisine. Bukan senang nak cari tau. And good thing is outlet di Empire Gallery ini adalah satu-satunya outlet yang menawarkan pork-free menu.
 
So sempena pembukaan outlet baru ni, Hwa Ga ada buat promotion tau. Memang berbaloi dengan rasa yang super yummeh!

credit picture
Chicken lover this is your must go place. Unlimited refill and you can eat all you can!
 
The price memang sangat affordable, untuk lunch buffet hanya RM 28 sahaja and RM 30 untuk dinner buffet
 
Tak sempat pergi during office hour? Ala dont worry. Promotion ni juga available untuk weekend. Bolehlah ajak satu family makan kat sini.
 
 
credit picture
You guys may choose from 3 different chicken sama ada nak Grilled Chicken, Spicy Grilled Chicken or Fried Chicken. Boleh jugak pilih 6 jenis side dishes
 
psssttt... their fried chicken are really to-die-for.
 
 
Anda diberikan masa maksimum 2 jam untuk menikmati buffet ni. Ha dalam masa 2 jam tu boleh refill sebanyak mana yang boleh. Lama tu 2 jam. Boleh makan sepuas-puasnya.
 
 
Selain dari chicken buffet, anda juga hidangan ala carte lain yang boleh dipilih seperti Steamed Chicken (An Dong Province Style), Spicy Squid and Fried & Spicy Chicken
 
credit picture
credit picture
 
 
 
credit picture
 
Nurunji Cheese Dak
 Grilled Chicken with Scorched Rice and Cheese

 
Pertama di Malaysia, Hwa Ga brings you this salive drooling menu Nurunju Cheese Dak. Cheese lover memang  confirmed akan jatuh cinta dengan menu ni
 
Sedap sangat sampai I dok keruk keruk cheese sampai ke titisan terakhir. slurpp!!! 

credit picture

Saliva drooling
 
Please imagine ayam yang diselaputi cheese. adoi meleleh air liur 

credit picture
cantik gila si Lili ni snap gambo. macam tersembul keluar ayam dengan cheese ni kat screen pc.

 Nurunji Teriyaki
Topped teriyaki Grilled Chicken with Scorched Rice
credit picture

Personally I rasa chicken buffet ni memang sangat berbaloi.You guys should come and try. Worth your penny!
  


credit picture

Hwa Ga Pork Free Empire Gallery
Lot F05 Empire Gallery Herritage Lane
No 2 Jalan PJU 8/8 Damansara Perdana
47820 Petaling Jaya
 
Tel: +603-7732 6151
Business Hour: 11am- 11pm
 
Opening Promotion:
Lunch: RM 28+  Child: RM 18+
Dinner: RM 30+ Child: RM 18+
(kids 4-11 years will be charged accordingly)
 
 
*the promotion only available at Empire Gallery outlet . Valid till 31st July 2017
 


credit picture




Comments

  1. ouh menariknya menu. semuanya menyelerakan. lagi2 yg ada cheese tu! nyummy!

    ReplyDelete
  2. My Fav..korean food..kena pergi ni..semua nampak tempting..

    ReplyDelete
  3. Sedapnyaaaaaa tengok gambar ni malam malam hm sekbek tak jilat screen hahahahahaha gurau2. Nak kena try nnt ni :p hihi nice entry <3

    ReplyDelete
  4. Are you looking for free Twitter Re-tweets?
    Did you know you can get these ON AUTOPILOT AND ABSOLUTELY FOR FREE by getting an account on You Like Hits?

    ReplyDelete

Post a Comment