Jom Shopping Di Ezybuy- Murah Dan User Friendly

So you guys know me right, selain ber-blog I memang suka betul shopping online. sampaikan toothpaste pun I nak beli online tau. ghahah
 
Yes, dari sekecil barang sampai lah sebesar furniture, semua kita boleh beli online. So easy , so convinent. Save time and energy. Semua benda di hujung jari
 
 
I nak ajak you all shopping kat satu website favourite I ni, yang kiranya bila pay day je I wajib intai sini- Ezybuy
 
So kenapa I suka shopping di Ezybuy?
 
They have wide range of item. All you have to do just search and select whatever you want.From Beauty to Kids to Household
 
For example, for Laneige big fan, you can find your favourite item here. super cheap wehh
 
 
So macam mana nak shopping di Ezybuy ni?
 
 Log In
 
 
So lepas log in, taraa you may choose which category you would like to see lah. Memang ada banyak sangat item kat sini.
 
Ezbuy menawarkan pelbagai barangan dengan harga yang lebih berpatutan. Rambang mata kalau masuk sini. Mommies, kalau masuk Category Toys,Mother & Kids, confirm rambang mata lah.
 
Bukan itu sahaja, kepada mereka yang gemar membeli online, you guys can sign up for Ezbuy Prime Membership dimana anda berpeluang mendapatkan keistimewaan kos penghantaran hanya RM8.80 sahaja. So cheap yet affordable. Berbaloi kan?
 
Boleh klik untuk info lanjut
 
https://ezbuy.my/Prime
 
So kalau tengah pening nak cari hadiah ke atau nak beli dress comel comel untuk princess ke boleh jalan jalan di website Ezbuy okay.
 
 
 
 
 


Comments

  1. Saya takut silap faham, so saya tanya. kos penghantaran hanya RM8.80 tu untuk barang yg macam mana? Setiap penghantaran memang harga itu ke?

    ReplyDelete
  2. oooooo menggoda nengok segala dlm tuh
    tergoda nengok brg lineage tuh...

    ReplyDelete
  3. Ezbuy ni memang best. Macam macam ada :)

    ReplyDelete
  4. Eee... Geramnya u share lagi online shopping nya site.. Hahahah! Sekarang memang kalau tengok barang babies memang geram je... Klik klik klik je lak tu.

    ReplyDelete

Post a Comment