Minyak Pengasih | Random

Neutrogena Deep Clean Cleansing Oil To Foam- 2 in 1 Make Up Remover And Cleanser

 
Recently I ada banyak event invitation yang memerlukan I make up. Make up memang best yang tak bestnya dah balik rumah penat penat nak kena remove make up tu. adoi
 
Kebanyakkan facial cleanser hanya boleh remove light make up je, jadi bila dah letak berlapis lapis foundation ni memang payah. kena buat banyak step untuk remove itu ini. arghhh!!! tambah stress
 
So last week my friend introduce me to Neutrogena Deep Clean Cleansing Oil To Foam. Actually this cleansing foam didatangkan untuk 3 jenis kulit berbeza; Normal Skin, Oily Skin & Dull Skin

So mine is for normal skin

Nota: Masa ni I pakai foundation + compact powder + blusher
 
 
 
 
So I just dispense like 2 pumps on my hand and apply on my dry skin. I sapu keseluruhan muka yang ada make up lah.
 
 
Then after that I add small water to create the foam, rub again all over the face for few seconds and tadaaa make up semua dah hilang. Yes, it does have a silky feel and my face feel so clean and refreshing
 
so yes, this is my current favourite product. Can remove make up while cleansing . 2 in 1
 
 
So far Neutrogena memang tak pernah mengecewakan. Nanti I akan buat review pasal scrub pulak
 
so you all yang tercari-cari pencuci muka baru boleh consider Neutrogena okay. for sure you all akan happy dengan result.
 
 
Toodles, xoxo
 
 

Comments

  1. waaaah pencuci muke baru nih... nk try jgk lah akak...

    kulit akka mmg serasi bersama ngn neutrogena nih, sesuai gitu

    ReplyDelete
  2. Fav akak juga...suka dwifungsi sbb boleh menanggalkan mekap dengan sangat berkesan...

    ReplyDelete
  3. Yesss! Nak tanggalkan make up tu tersangat lah malas kadang kadang. Haha. Macam best je ni, boleh lah try pulak

    ReplyDelete
  4. Dulu I selalu pakai Neutrogena tapi entah kenapa I tukar... Maybe boleh try yang ni. Selalu memang kena banyak step untuk tanggalkan make up, memang leceh...

    ReplyDelete

Post a Comment