Obsess X Nuex Rosli X Syedewa- Mattely In Love Liquid Matte


Matte Lover, make some noise!!!!
 
 
 
Okay I nak share something exciting of course for us , girls. Obsess cosmetic telah melancarkan 2 shade baru Special Edition Nuex Rosli X Syedewa
 
 
 
 
First bila dengar Nuex Rosli I dah nak melompat dah. Nuex ni antara makeup artist yang famous dan selalu menjadi pilihat artis okay. Zaman photoshoot dulu I teringin nak dia makeup kan, tapi tak kesampaian pulak. Takpe, dapat pakai lipmatte dia pun dah okay
 
 
 
So what so special about this range?

Special Edition Nuex Rosli X Syedewa ni dipilih sendiri oleh mereka berdua. Nuex memang suka warna nude (dark brown) manakala Syed Dewa memilih pink lembut. Bak kata Nuex malam tu, shade NR sangat sesuatu. kalau rasa mood 'sesuatu' boleh pakai NR, kalau rasa mood happy sangat boleh pakai pink dari SD. And ladies, anda boleh gabungkan warna keduanya dan menghasilkan pinkish nude brown. Cantik!
 
Apa yang membuatkan Obsess Lipstick Liquid Matte ni lain dari apa yang ada di pasaran, ianya dilengkapi dengan Argan Oil dan Vitamin E yang bukan sahaja menjaga kulit di bahagian bibir tetapi juga boleh mengelakkan ia dari menjadi kehitaman.

Okay jom berkenalan dengan Obsess Cosmestic.

Diasaskan oleh Hafizatul Atikah atau dikenali sebagai Amoi, beliau  juga merupakan anak didik Nuex Rosli. Oh no wonder lah cantik sangat. Yes, so young, fashinable and cantik!
 
 
Actually I sangat impress sebab product ni ialah buatan Malaysia. I mean I jarang sangat guna local product sebab selalu dengar rumours this and that tak baguslah blabalblabla.Tapi first time pakai I dah jatuh cinta. Memang setanding produk antarabangsa!





credit pic: Obsess.Cosmetic


NR from Nuex Rosli X Syed Dewa Special Edition

bubblegum

SD dari Nuex Rosli X Syed Dewa Special Edition
Jangan risau kerana Obsess Cosmetic telah mendapat pengesahan halal dan pengunaan bahan bahan telah diluluskan oleh pihak berwajib

Boleh dapatkan Obsess Liquid Lipstick Matte Matte Special Edition dengan harga RM 99/ box . For more info, jom follow IG- Obsess Cosmetic
 

Comments

  1. Uuuu...cantik kaler die. I kan kalau cari lipstick or anything mesti cari yang tak keringkan bibir. Sebab pernah terbeli bila lepas pakai bibir jadi kering. Huuhuhu. Boleh la lepas ni , calit sket kat bibir tu yer. Ahaks! anyways, ceria sangat ur blog ni. Ahkak sukaaa... :)

    ReplyDelete
  2. Lama tak datang sini dah bertukar layout eh, Cici.. Tapi nampak lagi menarik! Nuex dengan Syedewa tu memang famous mua kan.

    ReplyDelete
  3. Cantik kan warna-warna dia. Memang lain dari yang lain :)

    ReplyDelete
  4. Boleh jugak order produk Obsess dengan Lynn ye, agent sah Obsess cosmetics 😁 whatsapp +60198540408 ye. COD to some places in KL/Selangor/N9. FREEGIFT tudung sementara stok masih ada 😁

    ReplyDelete

Post a Comment