Shopee Seller Award 2017- Tahniah Kepada Para Pemenang

Para surirumah sekarang ada banyak pilihan untuk mengisi masa lapang disamping menjana pilihan untuk keluarga. Antaranya ialah dengan menjadi onliner seller. Yelah, sambil babysit anak dan menguruskan hal rumah, dapat juga menambah duit poket ye tak
 
Shopee- the largest online platform in Southest Asia.
 
Yes siapa tak tahu tentang Shopee ni. Apps yang terkenal dengan pelbagai barangan dan bukan saja bermanfaat untuk kita sebagai pembeli tetapi jaga untuk para peniaga online
 
Shopee Seller Award 2017 Di Grand Ballroom Double Tree
 
Majlis dimulakan dengan ucapan alu-aluan oleh tetamu VVIP Yang Berhormat Dato' Sri Hajah Nancy Shukri, Menteri di Jabatan Perdana Menteri dan juga Yang Berbahagia Datuk Mohd Shukrie Mohd Salleh, Chief Executive Officer Pos Malaysia
 
 
 
Shopee Regional Managing Director, Ian Ho sempat berkongsi kisah kejayaan Shopee dengan para tetamu. Sehingga sekarang, Shopee merekodkan GMV USD 2.5billion dengan lebih 30 millions install di 7 negara. Hebat! Tahniah Shopee!
 
Terdapat banyak barangan menarik di Shopee ni. No wonder lah ramai yang suka shopping di sini, ye tak. Daripada barangan bayi, baju baju dan juga gadget, semuanya menarik.
 
Selain membantu memudahkan kita , Shopee juga telah membantu ramai seller online dengan menyediakan platform untuk mempromosikan barangan jualan mereka.
 
Terdapat beberapa kategori yang dipertandingkan pada malam itu. Te Mei Hong dari cathyshop telah menjadi pilihan Seller Of The Year. Tahniah kepada Te dan juga para pemenang yang lain.
 
 
 
Senarai Para Pemenang
 
Seller Of The Year
Te Mei Hong
cathyshop
Toys, Kids & Babies
 
Most Popular Official Store
Unilever
unileverstore
Beauty & Personal Care/Home&Living/Food
 
Best In Beauty & Personal Care
Eve Gan Chin Xiang
beautify.my
 
Best In Home & Living
Tim Teoh Kang Wei
gdeal
 
Best In Mens Fashion
Gracy Theng Pei Lin
mxwardrobe
 
Best In Toys, Kids & Babies
Lee Woan Yann
momandme
 
Best In Mobile& Gadgets
Edrick Yap Yu Zhuang
edrickyap
 
Best In Muslimah Wear
Siti Nor Fatihah Rostum&Yap Hoi Hun
bajuborong
 
Most Supportive Seller
Rajinawathu Rethuan
 
Most Outstanding Customer Service Seller
totsstory
 
Rookie Of The Year
Sarah Abdul Razak
messysarah
 
Shopee Uni Valedictorian
Lee Kee Lin
keelin (beststore)
 
Relationshio Manager Of The Year
Wong Mei Keng
 
 


Comments

  1. bestnya.... skrg dh ada mcm2 jualan online yg murah n membantu menambahkan pendapatan

    ReplyDelete
  2. I jugak yg tk install si shopee ni. Dlu install, tapi buang balik 😂

    Padahal bnyk je brg murah dlm ni kan ?

    ReplyDelete

Post a Comment