Family Day 2017

Steaped Tea- Healthy Drink For Everyone

 
Last week , I dropped by at Steaped's second outlet in Malaysia
 
So what is Steaped?
 
Originally from Canada, Steaped offers you over 50 loose leave tea blends and super yummy ice drinks. You may choose cold, sparkling or as a latte or maybe custom your favourite flavor!

Wah bestnya boleh ikut citasarasa sendiri.

For ready-to-drink tea, you guys may choose from Green Teas, Matcha Teas, Black Teas, Rooibos, Herbal and Steaped Tea. Ada banyak pilihan and they also will recommend you their signature range
 


 
 
 They have wide range of tea. OMG I dah rambang mata.
So for tea lover, you guys boleh beli blended series ni (by gram) and buat sendiri kat rumah.

Syoknya, balik kerja penat penat, layan pulak teh ni. So chill and relaxing!
 
 
 
Di sini juga disediakn sample, anda boleh buka dan and smell before purchasing the loose tea. I love this Blueberry Fields and Banana . so fruity. nice smells.
 
 
 
 
Kan orang cakap, bau teh ni menenangkan. Yes, selain itu, ada yang non-caffein dan sesuai di minum bila bila masa terutama sebelum tidur. And for coffee lovers, Almond Coffee tu memanglah sangat heaven!
 
 
So this is the process of preparing our tea. Nampak warna dia, so unique and attractive. By the way , this is Butterfly Pea
 
 
 
 
 
 So korang , kalau datang Pavillion, jangan lupa singgah Steaped okay. Harga affordable setanding dengan rasa dan kualiti.
 
 


Comments

  1. Nanti nak try lah. Nampak sedap tu ;)

    ReplyDelete
  2. Oh butterfly pea.. Itu bunga telang, banyak kat rumah i ni hah. Orang buat nasi kerabu tu.. Cantik jadi warna purple. Kalau u tambah lemon dia bertukar jadi warna biru...

    I minat almond coffee tu.. kurang minat sangat teh kecuali teh ais. Hahahah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh ya dia ada jugak cakap pasal nasi kerabu. before this I ingat letak pewarna thats why jadi warna biru. ahahhaa

      Delete
  3. I am on my way to Pavillion to enjoy the tea. Would you like to join me.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Are you the one with the red dress?

      Delete
    2. im in the office unfortunately :( . yeah dalam gambar I pakai red blouse but now im wearing brown colour blouse :D

      Delete
  4. Replies
    1. Saya dah jengok dan baca http://famehitz.com

      Delete
  5. wahhhhhh terujanya akak tgk...
    akak paling suke minum teh, tak kisahla sejuk atau pns
    cuma yg sejuk kurang sikit sbb semput heheheh...

    ReplyDelete
  6. Pelbagai yer jenis teh yang ada. Tak sangka ada macam2 flavor yang banyak macam ni. HAHAH! teringin gak ni nak merasa. Asyik teh tarik, teh halia tak pun teh o ais limau jer minum.

    ReplyDelete
  7. Nampak inovasi menarik teh ni ye...ada bermacam2 natural ingredient di masukkan wowww...bestnya ya...secawan teh sejuta kegembiraan...

    ReplyDelete
  8. Cantiknya packaging. Liza jarang2 minum teh sebab selalu pening.

    ReplyDelete

Post a Comment