Veet Sensitive Touch- Girl's New BFF

Jadi perempuan ni leceh kan, hujung rambut sampai ke hujung kaki semua kena jaga. Penampilan kena kemas selalu kalau tak jatuh reputasi oi
 
Tapi tu lah, nak make sure diri kita ni perfect sentiasa memang payahlah.
 
So I nampak few review pasal Veet Sensitive Touch ni. nampak  memudahkan. I kan memang tak suka benda benda hassle ni. So lets try!!!
 
 
 
 
 
Veet memang sangat memahami kehendak para wanita. Nak shave tapi takut terluka. No with this one tak payah risay apa apa sebab ianya memang sangat gentle and tak perlu risau berdarah ke apa ke.
 
The result also awesome okay. How I wish I can show the result muahahahah but no you gotta try yourself.

 


Sizenya yang kecil sangat mudah dibawa kemana mana. Let say nak pergi travel, last minute plan maybe? ala jangan risau. Jangan berselimut pulak tepi pantai tu. Pack your Veet Sensitive Touch together in your luggage with your bikini. waalah. sampai hotel boleh terus shave dah



Sesuai Untuk Pregnant Mom
 
Ha, sebagai orang yang dah pregnant 3x dan pernah mengalami bersalin normal & czer, I sangat memahami betapa susahnya nak shave waktu pregnant. ala nak potong kaki pun susah, inikan pulak yang bab private and sensitive part kan
 
 
Veet Sensitive Touch sangat membantu okay. Ingat Mommy-To-Be, walaupun you all pilih bersalin secara czer, segala bulu roma halus kat perut pun dia akan shave. so baik you all buat preparation awal awal dengan shave sendiri. 




Nak keluar dinner or girls night out? Party? Tapi tak sempat nak pergi salon buat eyebrow threading? Ha ni lagi satu bagusnya Veet ni. Selain dari bahagian badan dan juga bikini line, you all boleh trim kening jugak tau. awesome man


 
 
Super easy right? So you all boleh dapatkan Veet Sensitive Touch ni di pasaraya berhampiran. Rasanya online pun dah banyak yang jual. Ha nak jadikan wedding gift ke, bachelorette party gift pun boleh jugak you alls. Mesti besties suka. yelah Veet Sensitive Touch ni kan Girl's New BFF

Okay thats all, selamat mencuba

Xoxo

Comments

  1. Tak pernah pakai lagi produk ni. Agak takut nanye. Hihi. takut terluka. menarik sebab warna merah. Boleh tak gitu :D

    ReplyDelete
  2. serious macam nak try. lagi-lagi kalau pregnant, wajib ada nih! nak compare price jap la!

    ReplyDelete
  3. Easy giler nk guna kan? Rega dia ok tak babe? 😝

    ReplyDelete

Post a Comment