Bintang Fashion | Baju Raya Untuk Seisi Keluarga

Benda paling sinonim bila dah masuk bulan Ramadhan ialah misi mencari baju raya untuk seisi keluarga. You guys dan fikir tema ke? Okay I nak introduce you guys pada Bintang Fashion | Baju Raya Untuk Seisi Keluarga

Tiap-tiap tahun pening kat mana nak beli baju raya suami, isteri dan anak-anak. Jangan risau, kat Bintang Fashion ada semua. Rekaan yang cantik dan paling penting berkualiti dan murah.



Cantik kan? Senang pulak tu shopping di tempat yang sama. Jarang jumpa kedai yang menjual baju sedondon sekeluarga. Jimat masa dan tenaga. Paling penting ada size si kecil tu. Bolehlah Ash beraya dengan Baju Melayu tahun ni.

Fiesta Raya 2017

Selain tu, Bintang Fashio ada mengadakan Fiesta Raya 2017- Lebih Banyak Belanja, lebih Ganjaran. Seronok kan? Dahlah dapat beli barangan berkualiti dengan harga super jimat, boleh dapat hadiah menarik lagi.





Memang berbaloi kan?

Ha bukan tu je, Binta Fashion menyediakan cabutan bertuah mingguan kepada semua pelanggan. Generous betul kan? Hadiah memang sangat menarik. Kena grab peluang ni cepat, kalau tak rugi tau.


Hadiah semua best. I suka betul microwave dan vacuum tu. Senang buat kerja rumah. Mixer tu pun best boleh buat kuih raya. Eh pendek kata semua best lah

Oh ada lagi satu yang I rasa ramai orang suka dan paling senang. Hanya ambil gambar di outlet Bintang Fashion dan menangi tiket jet peribadi dengan 'Like' dan 'Share' tertinggi di Instagram dan Facebook.


Gosh seronoknya. 1 jet tu adalah untuk 2 pax. Bolehlah pusing-pusing Kuala Lumpur dan tengok pemandangan KLCC naik jet peribadi dengan yang tersayang kan. Romantik betul. Departure dan landing pun di Subang Airport je. Dekat je dengan rumah. Sehingga 21 July 2017 sahaja ye.

Menarik kan? Jom serbu Bintang Fashion sekarang untuk mendapatkan pakaian yang berkualiti dengan harga yang murah.Sambil berbelanja, bolehlah join contest yang disediakan. Berbaloi-baloi. Jom jadi pengguna yang bijak. Selamat bershopping semua!

Instagram: Bintang Fashion

Facebook: Bintang Fashion



You all mesti dah tak sabar nak pergi kan? Ha ni lokasi dia. Adoi banyaknya cawangan. Tesco Ampang ada, Bkt Beruntung ada. Luar KL pun banyak. Baguslah macam ni. Jom Jom serbu!

Lokasi:

Aeon Big Shah AlamLot G-18 & 19, Section 23 Shah Alam, Lot. 10, Jalan Deviden 23/6, 40460, Shah
Alam, Selangor.

Ampang PutraLot. 25 & 27 GF Jln Bunga Tanjung 9C, Tmn Putra, 68000 Ampang, Selangor.

Ara DamansaraLot. 141 ( Ground Floor ), NZX Commercial Centre, Jalan PJU 1A/41B, 47301
Petaling Jaya, Selangor.

Balakong LamaLot 39G&41 G Jln PDR5 Perniagaan Desa Ria 2, 43300, Balakong, Selangor.

BentongLot. No 50 & 51, Jalan Ah Peng, 28700 Bentong Pahang.

Bkt BeruntungLot. K7, Pasaraya Grand Union, 1 Jalan Kamunting 1, Seksyen B6,48300 Bukit
Beruntung, Selangor.

Desa PandanLot. No. 2-G Jln 1/76C, Desa Pandan,55100, Kuala Lumpur
 
Dengkil
Lot. 29& 31, Jalan Deluxe 3, Pusat Perdagangan Deluxe 43800, Dengkil Selangor.
Giant Kelana Jaya
Lot. G01,Giant Hypermarket no 33 Jalan SS6/12, Kelana Jaya, 47301, Kuala Lumpur.
Giant Puchong Kinrara
Lot. F14-F16,Giant Hypermarket Bdr Kinrara, Lot 449, Jalnn BK 5A/1,47000
Puchong ,Selangor.
Giant Muar
Lot G31&G 32,Giant Hypermarket, Lot 6530, Tanjung Agas, 84000 Muar, Johor.
 
Giant Nilai
Lot G11-G13,Giant Superstore Nilai,PT 6367,Jln BBN 3/1, Nilai, 71800 Nilai,
Negeri Sembilan.
HP Mall
Lot. F3-F5,1F,HP Mall Harbour Point, PT 664 Jln Sg.Aur Seksyen 13,Bandar
Pelabuhan, 42100, Klang, Selangor.
Jalan Taiping
Lot. 1-G2,Jalan Taiping,41400 Klang, Selangor.
Meru
Lot. 39,Jalan Jelutong 1/Ku8,Pekan Meru, 41050 Klang, Selangor.
Metro Kajang
Lot. T175,3F,Plaza Metro Kajang, Jln Tun Abdul Aziz, 43000 Kajang Selangor.
Metro Prima Kepong
Lot. Jalan Prima 5, Pusat Niaga Metro Prima, Off Jalan Kepong, 52100, KualaLumpur.
Pandan Jaya
Lot. 43, Jalan Pandan 3/3, Pandan Jaya, Cheras
 
Puchong Prima
Lot. A-01-03 & A-01-04,Blok A Jln 5/5, Puchong Prima, 47100,
Puchong, Selangor.
Rawang Baru
Lot. 107& 109, Jalan Maxwell, 48000 Rawang ,Selangor.
Selayang Baru 1
Lot. 36 &38 Jalan Besar, Selayang Baru,68100 Bt Caves, Selangor.
Semenyih 2
Lot. 11& 13 ,Tkt Bwh,Jalan Pasar Baru, 43500 Semenyih, Selangor.
Serdang
Lot. 13-17, Pasar Grand Union,Jln Perusahaan 3, 43300 Seri Kembangan, Selangor.
 
Seri Setia
Lot. 615,GF Jalan SS9A/1, Seri Setia, 47300 Petaling Jaya, Selangor.
Sri Serdang
Lot. 22-1, Jalan. 18/32, Taman Sri Serdang 43300 Seri Kembangan, Selangor.
Shah Alam
Lot. 36,36A&38,38A,Jln Pinang 18/C, Seksyen 18, 40200 Shah Alam, Selangor.
Sri Gombak
Lot. 52B,Jalan SG 1/8,Tmn Sri Gombak,68100 Bt Caves, Selangor.
Sri Kota 2
Lot. 61 & 63, Jalan Mewah 25/63 Taman Sri Muda Sek.25, 40400 Shah Alam Selangor.
Subang 1
Lot. 20,Jalan Besar, Kg Baru Subang,Seksyen U6,40150 Shah Alam, Selangor.
 
Sungai Buloh
Lot. 5&7,Jalan Liter C u19/C, Sungai Buloh, Seksyen U19,40160 Shah Alam, Selangor.
Sungai Buloh 2
Lot. 8 & 10, Jalan Public, Kg. Baru Sg. Buloh Shah Alam, 40160 Shah Alam, Selangor.
Taman Sentosa
Lot. Shahbudin 29A Taman Sentosa 41200 Klang Selangor.
 
Telok Panglima Garang
Lot. 116-124,TKT 1,Pasaraya Grand Union,Jln Utama 2, Teluk Panglima Garang, 42500 Klang, Selangor.
Tesco Alor Setar
Lot. G5, Tesco ,Mergong, Lebuhraya Suktanah Bahiyah, 05350, Alor Setar, Kedah.
Tesco Ampang
Lot. 23, Tesco Hypemarket, Jln. Pandan Prima Dataran Pandan Prima, 55100 Kuala Lumpur.
Tesco Kajang
Lot. F10, 1F,Tesco Kajang, PT37820 &11196,Saujana Impian, 43000 Kajang

Tesco Meru
Lot. 2, Jalan Setia Prima S U13/S, Bandar Setia Alam, Seksyen U13, 40170 Shah
Alam, Selangor.
Tesco Rawang
Lot. G2-G5,Tesco Rawang, Batu 1Jln Rawang, 48000 Rawang, Selangor.
Wangsa Maju
Lot. F1-35, AEON BIG, No 8, Jalan 8/27, Seksyen 5, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur.


Kuala Lumpur.

 
 
 


 



Comments

  1. Wahhh menarik jugak ni! Kalau kat area Lembah Klang kat mana Bintang Fashion ni?

    ReplyDelete
  2. seronoknya siap ada cabutan bertuah lg...

    kadang dr tempah baju baik beli siap mcmni, jnji selesa dan kene ngn badan beli je lg mudah kan...

    ReplyDelete
  3. Alamak Kat Melaka takde pun Bintang Fesyen..

    ReplyDelete

Post a Comment