Family Day 2017

Butterfly Project 4th Birthday Party X Jerlynn'L

HAPPY BIRTHDAY BUTTERFLIES


 
Hey everyone, its our 4th birthday.

So last weekend I berpeluang join Butterfly 4th Birthday Party. Dengan tema Garden Party, semua datang dengan yellow dress dan flower headband. So cantik! 
 
 
 

 
 
 



Jerlynn'L ialah main sponsor for this event. Pada yang tak tahu, Jerlynn'L ni diinspirasikan dari burung Chidori jantan yang menghabiskan separuh dari hayatnya meninggalkan keluarga untuk mencari tempat yang selamat bagi membina sarang keluarga. Bapa burung sanggup mengorbankan nyawanya demi melindungi keluarga dari pemangsa

Seperti kisah tersebut, Jerlynn'L dicipta oleh seorang bapa bagi melindungi dan menyediakan barangan penjagaan seharian untuk anak anak yang berharga.

So inspiring right?



Jerlynn'L ni memang sesuai untuk semua peringkat umur. By ensuring strict control of materials from source to production, they has formulate skin care that not only restore skin health but to protect even before skin problem arise. Jerlynn' L ni memang soft enough for the babies and rich enough for the adult
 
Ha sebagai mak mak, memang ni lah yang kita cari cari, betul tak?


So on the day itself each of the guest dapat 1 box tau.  Tunggu I unboxing , apa agaknya dalam box ni. Must be something very special

 
Tadaaa!!!
 



Bestnya . ni ialah barangan yang I dapat
 
Jerlynn'l Body Wash, Face Moisture, Hair Wash, Bug No More, Moisture Lotion dan Hair Conditioner
 
Again, as I mentioned before this product memang totally safe for family as it is Paraben Free and use high grade essential oil. Bukan itu sahaja , ia mengadungi 4x Ceramide III yang dapat membantu attract and retain moisturise kulit dan meningkatkan keanjalan kulit
 
Satu jenama ni, boleh digunakan seisi rumah. Sebab tu lah I happy sangat


happy me!
I tak sabar nak try semua ni. Bau memang tersangat wangi. Rasa sayang nak bukak, biar je dalam box. Sesuai sangat lah nak buat hadiah for mom ke girlfriend ke.
 
Ohh ada surprise untuk pembaca blog I . Sabar ye baca sampai habis. Now kita continue partyyyy!!!
 


so many butterflies

Rawlin adn Grace adalah antara yang dapat Best Dress . so cantik right.



 

 

 


Istimewa Untuk Pembaca Blog Tersayang

Mothers Day is just around the corner. If you guys still tercari cari hadiah yang bermanfaat untuk ibu tersayang, jom hadiahkan Mother's Day Limited Edition Gift Set dan dapatkan free membership dan personalized photo album

Mother's Day Limited Edition Gift Set include

1. Signature Body Wash 500ml             x1
2. Signature Hair Wash 500ml              x1
3. Daily Moisture Lotion 100ml            x1
4. Hair Conditioner&Detangles 100ml x1
5. Aroma Stone Sachet                          x2
6. Sugar Can                                         x1
7. Bread Case                                        x1
8. Scarf                                                 x2
 Now only RM 228 instead of RM 715, available from 25th April to 14th May 2017 at Jerylnn'L Mid Valley Megamall and Jerylnn'L Skyavenue Genting

Uniqe Code- JerlynnL17

Bukan tu sahaja, khas untuk pembaca setia I, yuou guys can enjoy 20% off with purchase of any normal price items and experience Hand Paraffin Treatment (worth RM 107) by showing uniqe code ( JerylnnL17) to their personal care consultant at Jerylnn'L outlet

Okay I want to continue play with my new 'toys'. Untuk maklumat lanjut, boleh layari

Website : www.jerlynnl.com
Facebook: www.facebook.com/JerlynnL
 
 
 


Comments

Post a Comment